Ben ik verplicht een autoverzekering af te sluiten?

Ja het is in Nederland verplicht om een autoverzekering af te sluiten met minimaal een WA dekking. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de auto uitgebreider te verzekeren bijvoorbeeld tegen brand/ diefstal, botsen slippen of van de weg raken. Voor meer informatie over de verschillende dekkingen en soorten bekijk ons handig overzicht.

Zakelijke autoverzekering of prive?

Gebruik je de auto echt alleen puur zakelijk dan kun je het beste de auto zakelijk verzekeren. Dit om teleurstellingen te voorkomen niet iedere verzekeraar kan zakelijke auto's verzekeren.

Zakelijke autoverzekering veelgestelde vragen

Onderstaand een overzicht van veelgestelde vragen bij een zakelijke autoverzekering. Heb je een andere vraag of staat je vraag er niet tussen neem dan contact met ons op.

Zakelijke autoverzekering

DIrect vergelijken en afsluiten met korting!

Hoe werkt het online afsluiten van een autoverzekering zakelijk?

Vraag direct aan

Polis en groene kaart

Meer over ons

Blogberichten

Vergelijk autoverzekering zakelijk | 24 uur per dag 7 dagen per week

Execution only

Besluit U om via internet een verzekering aan te vragen dan is er sprake van execution only. Dit wil zeggen dat U zonder advies ingewonnen te hebben een verzekering kunt afsluiten. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor verkeerd gemaakte keuzes en dekkingen.

Heeft U liever een advies over een bepaalde dekking over voorwaarden neem dan contact met ons op voor een advies op maat.