Bestelautoverzekering vergelijken en afsluiten met extra korting Goedkope autoverzekering
vergelijken en afsluiten
Autoverzekeringen vergelijken Zakelijke autoverzekering vergelijken en afsluiten Vanaf € 4,75 per maand
Goedkope autoverzekering
vergelijken en afsluiten
Autoverzekeringen vergelijken Vanaf € 4,75 per maand

Autoverzekering eenmanszaak

Zakelijke autoverzekering eenmanszaak, heb jij een eenmanszaak en gebruik je de auto veel zakelijk? Voor bijvoorbeeld klantbezoek, het uitvoeren van opdrachten/ woon-werkverkeer? Dan kun je ervoor kiezen om een zakelijke auto te rijden en dus een zakelijke autoverzekering aan te vragen.

De kosten van een zakelijke auto kun je als eenmanszaak verrekenen met de belastingdienst, daarnaast is het mogelijk om de auto exclusief BTW te verzekeren hetgeen een behoorlijke besparing op kan leveren bij een WA + Casco / all-risk autoverzekering.

Onze voordelen

  • Sinds 2008 actief
  • Snel geregeld
  • Exclusieve kortingen
  • Gratis polisapp
  • Telefonisch bereikbaar
  • Vergelijk zakelijke autoverzekeringen

Autoverzekering voor eenmanszaak vergelijken?

Bereken onderstaand de premie voor de autoverzekering van je eenmanszaak.Heb je een bestelauto? of grijs kenteken bereken dan je premie bij bestelautoverzekering.

Hulp nodig of vragen? Neem contact met ons op.

Dekkingen en soorten

Wat is verzekerd?WAWA + Beperkt CascoWA + Casco
Schade aan derden?
Schade door diefstal/ inbraak?
Schade door storm en hagel
Schade door brand/ ontploffing?
Schade door botsing met loslopende dieren
Ruitbreuk, ruitschade
Schade door vandalisme
Schade door eigen schuld zoals botsen, slippen, omvallen

Aanvullende dekkingen autoverzekering

Ongevallen verzekering inzittenden
Met een Ongevallenverzekering voor inzittenden bent U verzekerd bij overlijden of blijvende invaliditeit. Dit is meestal gemaximeerd bijvoorbeeld € 2500,-- bij overlijden en € 15000,-- bij invaliditeit.

Schadeverzekering inzittenden
De schadeverzekering voor inzittenden is uitgebreider dan de ongevallenverzekering voor inzittenden. Met een schadeverzekering voor inzittenden zijn ook de spullen verzekerd die in de auto liggen tijdens een ongeval. Daarnaast heeft deze verzekering vaak een dekking tot € 1.000.000,-- per gebeurtenis. De schadeverzekering keert ook uit bij blijvende invaliditeit, overlijden en inkomstenderving.

Rechtsbijstand
Met een rechtsbijstandverzekering verzeker je rechtshulp bij het verhalen van een schade op een derden. Uiteraard is het ook mogelijk om deze dekking uit te breiden naar een rechtsbijstandverzekering verkeer.

No-claimbeschermer
Met een no-claimbeschermer ook wel bonus/malus bescherming verzeker je het kortingspercentage bij een ongeval. Let op de daadwerkelijke schadevrije jaren worden wel aangepast. De no-claimbeschermer is niet bij iedere autoverzekeraar af te sluiten.

Aanschafwaarde/ nieuwwaarderegeling
De meeste verzekeraars bieden een nieuwwaarderegeling aan bij hun autoverzekeringen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om het aankoopbedrag tot 2 of 3 jaar te verzekeren door een extra aanvulling af te sluiten.

Pechhulpverzekering
Met een pechhulpverzekering ben je verzekerd van hulp langs de weg in geval van een mechanisch defect. Hierbij kun je kiezen uit dekking binnen Nederland, Europa en inclusief of exclusief woonplaats.

Hoe werkt autoverzekering eenmanszaak vergelijken?

Bereken de premie

Bereken premies van verzekeringen door je gegevens in te toetsen

Vergelijk de premies

Kies de gewenste dekking, verzekeraar, vergelijk premie en voorwaarden

Verzend je aanvraag

Vraag de gewenste verzekering aan met extra korting. Na het aanvragen van de verzekering volgt er een bevestiging per mail[

Ontvangst polis

Zodra je verzekering is geaccepteerd ontvang je, de polis.

Premieverschil autoverzekering voor eenmanszaak

Helaas zijn de meeste zakelijke autoverzekeringen gemiddeld gezien duurder dan een particuliere autoverzekering. Dit heeft met name te maken met het risico dat verzekeraars lopen. Een zakelijke auto maakt over het algemeen meer km's is vaak een diesel en dus zwaarder in gewicht waardoor de premie ook hoger kan zijn.

Zakelijke auto exclusief BTW

Om de premie te verlagen kun je ervoor kiezen om autoverzekering af te sluiten exclusief BTW. De BTW kun je waarschijnlijk als zelfstandig ondernemer verrekenen met de belastingdienst. Door een auto exclusief btw te verzekeren kan de premie een stuk lager uitvallen dan bij particuliere verzekering. Een kleine kanttekening is dat bij schade ook het schadebedrag exclusief BTW wordt uitgekeerd.

Schadevrije jaren eenmanszaak

De schadevrije jaren welke privé zijn opgebouwd kun je gebruiken voor een autoverzekering. Om dit te kunnen doen moet de particuliere autoverzekering reeds zijn beëindigd zodat je de schadevrije kunt overdragen naar de zakelijke autoverzekering. Uiteraard kun je ook de schadevrije jaren overdragen aan de onderneming.

Op welke naam verzekeren?

Bij een eenmanszaak maakt het voor de verzekering niet uit of het kenteken op privénaam staat of op de naam van de onderneming. Wel dient er bij de aanvraag aangegeven te worden dat het om zakelijk gebruik gaat.

Autoverzekeringen voor wie?

Meer over ons

Opzegging/ Beeindiging

Opzegservice van zakelijke-autoverzekering.nl. Met onderstaand formulier kun je direct online een opzegkaartje aanmaken. De brief wordt vervolgens direct naar je gemaild, waarna je deze kan verzenden naar je huidige verzekeraar.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
    Let op er geldt vaak een opzegtermijn van 30 dagen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blogberichten

Vergelijk autoverzekering zakelijk | 24 uur per dag 7 dagen per week

Execution only

Besluit U om via internet een verzekering aan te vragen dan is er sprake van execution only. Dit wil zeggen dat U zonder advies ingewonnen te hebben een verzekering kunt afsluiten. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor verkeerd gemaakte keuzes en dekkingen.

Heeft U liever een advies over een bepaalde dekking over voorwaarden neem dan contact met ons op voor een advies op maat.