Autoverzekering BV

Ben jij op zoek naar een autoverzekering voor je BV? Dan kun je eenvoudig via zakelijke-autoverzekering.nl direct meeredere autoverzekeringen vergelijken en afsluiten met extra korting.

Als ondernemer van een BV kun je waarschijnlijk de BTW verrekenen hierdoor kun je een zakelijke auto verzekeren exclusief BTW. Bereken en vergelijk onderstaand direct de premie en sluit af met korting!

Autoverzekering BV?

Bereken en vergelijk onderstaand de premies voor jouw besloten vennootschap en sluit direct af met korting! Verzeker de inzittenden, rechtsbijstand en pechhulp eenvoudig mee.

Heb je een bestelauto? of grijs kenteken bereken dan je premie bij bestelautoverzekering.

Hulp nodig of vragen? Neem contact met ons op.

WA autoverzekering

Met een WA autoverzekering ben je verzekerd voor schade die je toebrengt aan derden. Schade aan je eigen auto is bij deze vorm niet gedekt en dien je eventueel te verhalen op de tegenpartij. De WA autoverzekering is in Nederland verplicht en is een minimale dekking.

WA + Beperkt Casco autoverzekering

Met een WA + Beperkt Casco autoverzekering ben je naast schade aan derden ook verzekerd voor:

 • Schade door brand, ontploffing, zelfontbranding.
 • Schade door inbraak, poging hiertoe en diefstal/ joyriding
 • Schade door ruitbreuk, steenslag.
 • Schade door hagel, storm.
 • Schade door botsing met loslopende dieren.

WA + Casco autoverzekering (all-risk)

Met een WA + Casco autoverzekering ben je naast schade aan derden ook verzekerd voor:

 • Schade door brand, ontploffing, zelfontbranding.
 • Schade door inbraak, poging hiertoe en diefstal/ joyriding
 • Schade door ruitbreuk, steenslag.
 • Schade door hagel, storm.
 • Schade door botsing met loslopende dieren.
 • Schade door boten, slippen van de weg raken.
 • Schade door vandalisme

Uitbreidingen naast je autoverzekering

Rechtsbijstandverzekering
Met een rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van juridische hulp bij het verhalen van een schade. Uiteraard is het ook mogelijk om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten voor alle verkeerszaken.

Ongevallenverzekering voor inzittenden
Met een ongevallenverzekering voor inzittenden zijn alle inzittenden verzekerd tijdens een ongeval. De ongevallenverzekering voor inzittenden keert een bedrag uit bij overlijden en blijvende invaliditeit.

Schadeverzekering voor inzittenden
Met een schadeverzekering voor inzittenden zijn alle inzittenden verzekerd tijdens een ongeval. De verzekerde som bij een schadeverzekering voor inzittenden is vele malen hoger dan een ongevallenverzekering voor inzittenden ook keert deze verzekering uit bij materiële schade ten gevolge van een ongeval.

Pechhulpverzekering
Met een pechhulpverzekering ben je verzekerd voor hulpverlening bij pech of een defect aan je auto. De pechhulp verzekering kan afgesloten worden binnen Europa, Nederland en inclusief of exclusief hulpverlening binnen je woonplaats.

Eigen vervoersdekking
Met een eigenvervoersdekking zijn je spullen verzekerd die aanwezig zijn in je personenauto.

Nieuwwaarderegeling
De meeste verzekeraars hebben een standaard nieuwwaarderegeling van 1 jaar. Uiteraard kun je de auto verzekeren tot 3 jaar nieuwwaarde. Hiervoor kun je een aanvullende verzekering afsluiten bij een nieuwe auto.

Aanschafwaarderegeling
Met een aanschafwaarderegeling verzeker je de aanschafprijs van je auto.

Hoe werkt autoverzekering zakelijk vergelijken?

Bereken de premie

Bereken premies van verzekeringen door je gegevens in te toetsen

Vergelijk de premies

Kies de gewenste dekking, verzekeraar, vergelijk premie en voorwaarden

Verzend je aanvraag

Vraag de gewenste verzekering aan met extra korting. Na het aanvragen van de verzekering volgt er een bevestiging per mail[
Zodra je verzekering is geaccepteerd ontvang je, de polis.

Autoverzekering BV exclusief BTW en schade?

Heb je een schade en is jouw auto exclusief BTW verzekert dan keert de verzekeraar ook bij schade het schadebedrag exclusief BTW uit. De BTW moet je in dit geval vaak voorschieten als besloten vennootschap.

Het aanvragen van een autoverzekering voor de besloten vennootschap

De aanvraag van een autoverzekering voor je BV zet je op naam van de rechtspersoon (de besloten vennootschap). Als regelmatige bestuurder kun je dan de directeur grootaandeelhouder of een eventuele werknemer opgeven. De schadevrije jaren van de autoverzekering worden op naam geregistreerd van de BV mocht de werknemer uit dienst treden en hebben jullie afgesproken dat hij de schadevrije jaren kan overnemen dan dient er een zogenaamde afstandsverklaring ingevuld te worden.

Inbrengen privé jaren bij autoverzekering voor besloten vennootschap?

Heb je altijd een particulier autoverzekering gehad dan kun je de schadevrije jaren overdragen naar de BV, dit kan door middel van een afstandsverklaring. Zodra de onderneming gestopt is of als je besluit om weer een privé auto te gaan rijden kun je de opgebouwde schadevrije jaren overdragen aan jezelf of de regelmatige bestuurder.

Autoverzekeringen voor wie?

Meer over ons

Opzegging/ Beeindiging

Opzegservice van zakelijke-autoverzekering.nl. Met onderstaand formulier kun je direct online een opzegkaartje aanmaken. De brief wordt vervolgens direct naar je gemaild, waarna je deze kan verzenden naar je huidige verzekeraar.
 • Let op er geldt vaak een opzegtermijn van 30 dagen!
 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Blogberichten

Vergelijk autoverzekering zakelijk | 24 uur per dag 7 dagen per week

Execution only

Besluit U om via internet een verzekering aan te vragen dan is er sprake van execution only. Dit wil zeggen dat U zonder advies ingewonnen te hebben een verzekering kunt afsluiten. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor verkeerd gemaakte keuzes en dekkingen.

Heeft U liever een advies over een bepaalde dekking over voorwaarden neem dan contact met ons op voor een advies op maat.