Zakelijke bestelautoverzekering

  • Goedkope zakelijke bestelautoverzekering
  • Sluit af binnen 3 minuten
  • Telefonisch bereikbaar
  • Exclusieve kortingen
  • Sinds 2008 actief
  • Gratis polisapp

Zakelijke bestelautoverzekering vergelijken

Zakelijke bestelautoverzekering vergelijken en afsluiten met korting? Dan ben je bij zakelijke-autoverzekering.nl aan het juiste adres. Een vergelijking maken voor je bestelautoverzekering is een kwestie van berekenen, vergelijken en afsluiten. Het afsluiten van een goedkope bestelautoverzekering kan 24 uur per dag 7 dagen per week.

Zakelijke bestelauto verzekeren

Vragen of hulp nodig?
Neem contact met ons op.

Verzeker inzittenden, rechtsbijstand, pechhulp eenvoudig mee. Heb je een af-fabriek alarm of VBV/ SCM goedgekeurd geeft dit dan aan in de aanvraag.

Bestelauto verzekeren zakelijk exclusief btw?

Kan jij de BTW verrekenen dan kun je, je zakelijke bestelauto exclusief BTW verzekeren hierdoor bespaar je op voor je zakelijke bestelauto. Ook als zzp'er kan jij je zakelijke bestelauto verzekeren via zakelijke-autoverzekering.nl.

Goederen in je zakelijke bestelauto?

Heb je goederen die in je zakelijke bestelauto liggen? Verzeker deze door een goederentransport of vervoersverzekering af te sluiten. Met een vervoersverzekering zijn je spullen in de bus ook vaak gedekt voor bijvoorbeeld brand en diefstal. Let op sommige verzekeraars eisen dat er dan wel gebruikt wordt gemaakt van een SCM-Klasse 2 of VBV goedgekeurd alarmsysteem. Daarnaast mogen de goederen niet open en bloot in de bestelauto liggen.

Bestelauto zakelijk verzekeren waar opletten

Waar moet je opletten bij het verzekeren van een zakelijke bestelauto?

  • Kies de juiste dekking heb je een jongere bestelauto kies dan voor een WA beperkt casco of all-risk dekking (WA+Casco)
  • Bepaal je aantal km's hoe minder je rijdt hoe lager de premie namelijk.
  • Verzeker ook je accessoires apart welke niet af-fabriek zijn.
  • Reclame en belettering kun je eenvoudig verzekeren als extra accessoires op een bestelautoverzekering zakelijk.

Dekking zakelijke bestelauto

Welke dekkingen en soorten zijn er voor zakelijke bestelauto's? Wij hebben een handig overzicht voor je gemaakt:

Dekkingen en soorten

Wat is verzekerd? WA WA + Beperkt Casco WA + Casco
Schade aan derden?
Diefstal/ inbraak poging hiertoe?
Storm en hagel
Brand/ ontploffing?
Botsing met loslopende dieren
Ruitbreuk, ruitschade
Vandalisme
Schade door eigen schuld zoals botsen, slippen, omvallen

Welke dekkingen nog meer afsluiten?

Ongevallen verzekering inzittenden
De ongevallenverzekering voor inzittenden is een verzekering die uitkeert bij overlijden en blijvende invaliditeit tot een bepaalde verzekerde som bijvoorbeeld € 7500,-- bij overlijden en € 25000,-- bij blijvende invaliditeit.

Rechtsbijstand
De rechtsbijstandverzekering geeft je dekking voor het verhalen van een schade door een jurist of juridisch medewerker. Heb je schade dan weet je zeker dat je wordt bijgestaan door een jurist.

Pechhulp
De pechhulpverzekering is een verzekering die uitkeert in dienstverlening bijvoorbeeld als je auto niet meer rijdt dan kan jij het alarmnummer bellen waarna je weer op weg geholpen wordt.

No-claimbeschermer
De no-claimbeschermer wordt niet meer door iedere verzekeraar aangeboden maar beidt dekking voor het bevriezen/ handhaven van je kortingspercentage. Je jaren worden echter wel aangepast bij schade.

Nieuw of aanschafwaarderegeling
Heb je net een nieuwe auto gekocht kies er dan voor om de aanschafwaarde of nieuwwaarde voor een bepaalde periode te verzekeren bijvoorbeeld 36 maanden/ 24 maanden etc. Raakt je auto total-loss binnen deze periode dan krijg je een vergoeding van dit verzekerde bedrag.

Vervoer van eigen goederen

Met een vervoerdersverzekering ben je verzekerd voor goederen/spullen welke in de bestelauto liggen. Vaak geldt er bij diefstal een zogenaamde nacht-clausule waarbij er geen dekking is gedurende de nacht dat de goederen in de bestelauto liggen.

Algemene vragen autoverzekeringen

Onderstaand een overzicht van veelgestelde vragen bij zakelijke autoverzekeringen. Heb je een andere vraag of sta je vraag er niet tussen neem dan contact met ons op.

Vragen autoverzekeringen

1Ben ik direct verzekerd als ik een zakelijke autoverzekering afsluit?

Kan ik direct rijden als ik een zakelijke verzekering afsluit?

Na het aanvragen van een autoverzekering ontvangt u een voorlopige dekking met deze voorlopige dekking bent u voorlopig verzekerd tot het moment van acceptatie/ afwijzing door de verzekeraar. Wordt de aanvraag geaccepteerd dan ontvangt u de polis vaak binnen enkele uren in uw mailbox. Of rond de ingangsdatum van de zakelijke verzekering.

Geen voorlopige dekking ontvangen?

Heeft u geen voorlopige dekking ontvangen voor de zakelijke autoverzekering. Dan heeft de verzekeraar waarschijnlijk aanvullende vragen of wenst meer informatie te ontvangen. Wij nemen in dat geval binnen 1 werkdag contact met u op.

2Wat is de meldcode van de auto?

Wat is de meldcode van mijn auto?

De meldcode hebben wij nodig om een autoverzekering af te kunnen sluiten. De meldcode kunt u terugvinden op het frame van de auto dit zijn namelijk de laatste 4 cijfers. Ook kunt u de meldcode terugvinden op het kentekenbewijs als voertuigidentificatienummer (de laatste 4 cijfers) of bij meldcode.

3Moet ik mijn zakelijke auto verzekeren?

Moet ik mijn zakelijke auto verzekeren?

Ja het is in Nederland verplicht om je auto te verzekeren. Gebruik je de auto meer zakelijk dan privé dan dien je een zakelijke autoverzekering af te sluiten.

Kenteken op naam gezet

Je dient een autoverzekering af te sluiten zodra het kenteken op naam van je bedrijf is gezet. Dit noemen we de zogenaamde verzekeringsplicht welke in Nederland geldt. Je bent verplicht om minimaal een WA dekking af te sluiten voor je auto. Wil je ook schade aan je eigen auto verzekeren tegen bijvoorbeeld brand/ diefstal kies dan voor een WA + Beperkt Cascodekking.

4Hoe kan ik mijn schadevrije jaren gebruiken?

Hoe kan ik mijn schadevrije jaren gebruiken voor een autoverzekering?

Per motorrijtuigenverzekering bijvoorbeeld een autoverzekering of motorverzekering bouw je schadevrije jaren op. Is je vorige autoverzekering of motorverzekering beëindigd korter dan 3 jaar geleden dan kun je de schadevrije jaren gebruiken. Loopt je autoverzekering nog maar heb je er een auto bijgekocht dan moet de 2e auto vaak op 0 schadevrije jaren beginnen. Schadevrije jaren kunnen namelijk niet dubbel gebruikt worden.

IK heb een schade gehad hoe zit het dan met de schadevrije jaren

Bij een schuldschade val je vaak terug in schadevrije jaren gemiddeld is dit meestal rond de 5 jaar. Had je voorheen bijvoorbeeld 10 schadevrije jaren dan worden deze aangepast naar 5 schadevrije jaren. Ook kun je bij een schade in de malus terecht komen. Ook wel bekend als negatieve schadevrije jaren. Heb je negatieve schadevrije jaren dan accepteren vaak niet alle verzekeraars zondermeer een autoverzekering en is het een stuk lastiger om je auto te verzekeren.

Roy-data en schadevrije jaren

Roy-data is een database waarin alle schadevrije jaren worde geregistreerd. Verzekeraars bevragen roy-data om het aantal schadevrije jaren op te vragen. Heb je een verkeerd aantal schadevrije jaren ingevuld dan corrigeren verzekeraars het aantal schadevrije jare o.b.v. roy-data

5Kan ik mijn auto exclusief btw verzekeren?

Kan ik een auto exclusief btw verzekeren?

Ja ben je als ondernemer btw-plichtig dan kun je auto vaak exclusief btw verzekeren. Let op bij schade keert de verzekeraar dan ook het schadebedrag exclusief BTW uit. Het btw-bedrag kun je dan verrekenen met de omzetbelasting/ btw aangifte. Door een auto exclusief btw te verzekeren kun je besparen op de WA+Casco premie van je autoverzekering.

6 Hoe kan ik mijn autoverzekering opzeggen of beëindigen?

Hoe kan ik mijn huidige autoverzekering opzeggen of beëindigen?

Bij de meeste verzekeraars kun je je autoverzekering beëindigen op moment van verkoop van de auto. Het enigste wat je moet doen om een autoverzekering te beëindigen is het opsturen van een kopie van het vrijwaringsbewijs. Met dit bewijs geef je aan dat de auto van naam af is en dat je eigenlijk niet meer verzekeringsplichtig bent vanaf de datum van overschrijving.

Heb je je auto niet verkocht?

Heb je een lopende autoverzekering maar je auto niet verkocht dan kun je er vaak onderuit met een opzegtermijn van 30 dagen, of binnen 14 dagen na de ingangsdatum van de verzekering. (zogenaamde bedenktijd) Het komt ook weleens voor dat je een jaarcontract hebt voor de autoverzekering in dat geval kun je verzekering opzeggen na 1 jaar met een opzegtermijn van 30 dagen.

7 Ik kan geen premie berekenen hoe kan dit?

Ik kan geen premie berekenen hoe kan dit?

Het komt helaas weleens voor dat hij een kenteken niet pakt. De module autoverzekering is namelijk alleen beschikbaar voor auto's met een geel kenteken. Heb jij een bestelauto met een aparte laadruimte dan kun je de verzekering berekenen via de module bestelautoverzekering

Ik heb geen bestelauto maar krijg toch geen resultaten?

In dat geval kun u telefonisch contact met ons opnemen. Onze adviseurs kunnen u dan verder helpen bij uw autoverzekering. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er een goedgekeurd alarm aanwezig moet zijn voor het desbetreffende merk en type auto.

Meer veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen neem dan contact met ons op of kijk de pagina Veelgestelde vragen

Zakelijke bestelauto verzekeren zakelijke-autoverzekering.nl

Sinds 2008 actief

Sinds 2008

Bestelauto zakelijk verzekeren
Onafhankelijk vergelijken

Onafhankelijk

Meerdere zakelijke bestelautoverzekeringen
Exclusieve kortingen

Exclusieve korting

Bestelautoverzekering zakelijk
Telefonisch bereikbaar

Telefonisch bereikbaar

Bestelauto zakelijk ook telefonisch verzekeren

Meer over ons

Over onze website

Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid voor het zakelijk verzekeren van auto's. Bij ons kun je eenvoudig autoverzekeringen vergelijken en afsluiten met korting. Sinds 1990 zijn wij actief op het gebied van financiële zaken. Onze adviseurs en klantcontactmedewerkers beschikken wij over de benodigde diploma's en houden hun kennis up to date door middel van permanente educatie. Daarnaast zijn wij ingeschreven bij de KVK en geregistreerd bij het KIFID en de AFM voor onze vergunningen voor het bemiddelen en adviseren in verzekeringen.

Heeft U vragen over een dekking, verzekeraar of voorwaarden neem dan contact met ons op onze adviseurs staan U graag te woord.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via de website bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen / webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Tevens kunt U een vergelijking maken van de polisvoorwaarden en het eigen risico. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via ons een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op zakelijke-autoverzekering.nl vermeld staan Onze webpagina heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.