Zakelijke bestelautoverzekering

 • Zakelijke bestelauto verzekeren
 • Exclusieve kortingen
 • Snel geregeld binnen 3 minuten
 • Telefonisch bereikbaar
 • Gratis polisapp
Zakelijke bestelautoverzekering vergelijken en afsluiten

Zakelijke bestelautoverzekering

Zakelijke bestelautoverzekering vergelijken en afsluiten met korting? Dan ben je bij zakelijke-autoverzekering.nl aan het juiste adres. Een vergelijking maken voor je bestelautoverzekering is een kwestie van berekenen, vergelijken en afsluiten. Het afsluiten van een goedkope bestelautoverzekering kan 24 uur per dag 7 dagen per week.

Zakelijke bestelauto verzekeren

Vragen of hulp nodig?
Neem contact met ons op.

Verzeker inzittenden, rechtsbijstand, pechhulp eenvoudig mee. Heb je een af-fabriek alarm of VBV/ SCM goedgekeurd geeft dit dan aan in de aanvraag.

Bestelauto verzekeren zakelijk exclusief btw?

Kan jij de BTW en BPM verrekenen dan kun je, je zakelijke bestelauto exclusief BTW en BPM verzekeren hierdoor bespaar je op voor je zakelijke bestelauto. Ook als zzp'er kan jij je zakelijke bestelauto verzekeren via zakelijke-autoverzekering.nl.

Goederen in je zakelijke bestelauto?

Heb je goederen die in je zakelijke bestelauto liggen? Verzeker deze door een goederentransport of vervoersverzekering af te sluiten. Met een vervoersverzekering zijn je spullen in de bus ook vaak gedekt voor bijvoorbeeld brand en diefstal. Let op sommige verzekeraars eisen dat er dan wel gebruikt wordt gemaakt van een SCM-Klasse 2 of VBV goedgekeurd alarmsysteem. Daarnaast mogen de goederen niet open en bloot in de bestelauto liggen.

Bestelauto zakelijk verzekeren waar opletten

Waar moet je opletten bij het verzekeren van een zakelijke bestelauto?

 • Kies de juiste dekking heb je een jongere bestelauto kies dan voor een WA beperkt casco of all-risk dekking (WA+Casco)
 • Bepaal je aantal km's hoe minder je rijdt hoe lager de premie namelijk.
 • Verzeker ook je accessoires apart welke niet af-fabriek zijn.
 • Reclame en belettering kun je eenvoudig verzekeren als extra accessoires op een bestelautoverzekering zakelijk.

Dekking zakelijke bestelauto

Welke dekkingen en soorten zijn er voor zakelijke bestelauto's? Wij hebben een handig overzicht voor je gemaakt:

Dekkingen en soorten

Wat is verzekerd? WA WA + Beperkt Casco WA + Casco
Schade aan derden?
Diefstal/ inbraak poging hiertoe?
Storm en hagel
Brand/ ontploffing?
Botsing met loslopende dieren
Ruitbreuk, ruitschade
Vandalisme
Schade door eigen schuld zoals botsen, slippen, omvallen

Welke dekkingen nog meer afsluiten?

Ongevallen verzekering inzittenden
De ongevallenverzekering voor inzittenden is een verzekering die uitkeert bij overlijden en blijvende invaliditeit tot een bepaalde verzekerde som bijvoorbeeld € 7500,-- bij overlijden en € 25000,-- bij blijvende invaliditeit.

Rechtsbijstand
De rechtsbijstandverzekering geeft je dekking voor het verhalen van een schade door een jurist of juridisch medewerker. Heb je schade dan weet je zeker dat je wordt bijgestaan door een jurist.

Pechhulp
De pechhulpverzekering is een verzekering die uitkeert in dienstverlening bijvoorbeeld als je auto niet meer rijdt dan kan jij het alarmnummer bellen waarna je weer op weg geholpen wordt.

No-claimbeschermer
De no-claimbeschermer wordt niet meer door iedere verzekeraar aangeboden maar beidt dekking voor het bevriezen/ handhaven van je kortingspercentage. Je jaren worden echter wel aangepast bij schade.

Nieuw of aanschafwaarderegeling
Heb je net een nieuwe auto gekocht kies er dan voor om de aanschafwaarde of nieuwwaarde voor een bepaalde periode te verzekeren bijvoorbeeld 36 maanden/ 24 maanden etc. Raakt je auto total-loss binnen deze periode dan krijg je een vergoeding van dit verzekerde bedrag.

Vervoer van eigen goederen

Met een vervoerdersverzekering ben je verzekerd voor goederen/spullen welke in de bestelauto liggen. Vaak geldt er bij diefstal een zogenaamde nacht-clausule waarbij er geen dekking is gedurende de nacht dat de goederen in de bestelauto liggen.

De voordelen van zakelijke-autoverzekering.nl

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 online actief

Wij zijn sinds 2008 online actief
Onafhankelijk vergelijken

Onafhankelijk

Bij ons kun je kiezen uit verschillende verzekeraars
Exclusieve kortingen

Exclusieve korting

Wij geven exclusieve kortingen op de autopremie!
Telefonisch bereikbaar

Telefonisch bereikbaar

Wij zijn gewoon telefonisch bereikbaar.
Verzekeraars zakelijke-autoverzekering.nl

Hoe bestelautoverzekering zakelijk afsluiten

Meer over ons

Opzegging/ Beeindiging

Opzegservice van zakelijke-autoverzekering.nl Met onderstaand formulier kun je direct online een opzegkaartje/ brief aanmaken. De aangemaakte brief ontvang je direct via de mail. Door de brief / opzegkaart te ondertekenen kun je de verzekering opzeggen bij je huidige verzekeraar en of tussenpersoon.
 • DD slash MM slash JJJJ
  Let op er geldt vaak een opzegtermijn van 30 dagen!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over zakelijke-autoverzekering.nl

Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid voor het zakelijk verzekeren van auto's. Via zakelijke-autoverzekering.nl kun je eenvoudig autoverzekeringen vergelijken en afsluiten met korting. Sinds 1990 zijn wij actief op het gebied van financiële zaken. Onze adviseurs en klantcontactmedewerkers beschikken wij over de benodigde diploma's en houden hun kennis up to date door middel van permanente educatie. Daarnaast zijn wij ingeschreven bij de KVK en geregistreerd bij het KIFID en de AFM voor onze vergunningen voor het bemiddelen en adviseren in verzekeringen.

Heeft U vragen over een dekking, verzekeraar of voorwaarden neem dan contact met ons op onze adviseurs staan U graag te woord.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via zakelijke-autoverzekering.nl bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen / webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Tevens kunt U een vergelijking maken van de polisvoorwaarden en het eigen risico. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via zakelijke-autoverzekering.nl een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op zakelijke-autoverzekering.nl vermeld staan Onze webpagina heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.