Zakelijke bestelautoverzekering

Zakelijke bestelautoverzekering

Zakelijke bestelautoverzekering vergelijken en afsluiten met korting? Dan ben je bij zakelijke-autoverzekering.nl aan het juiste adres. Bereken onderstaand de premies en vraag de verzekering direct aan.

Vragen of hulp nodig?
Neem contact met ons op.

Zakelijke bestelauto verzekeren

  • Bestelautoverzekering zakelijk afsluiten
  • Exclusief BTW en BPM is mogelijk
  • Reclame verzeker dit als accessores
  • Verzeker inzittenden, goederen, pechhulp en rechtsbijstand eenvoudig mee.

Zakelijke bestelautoverzekering afsluiten? Zakelijke-autoverzekering.nl

Kun je de BTW en BPM verrekenen dan kun je, je zakelijke bestelauto exclusief BTW en BPM verzekeren hierdoor kun je besparen op de premie voor je bestelauto. Ook als zzp'er kun je zakelijk bestelauto verzekeren.

Goederen in je bestelauto?

Heb je goederen die in je zakelijke bestelauto liggen dan kun je deze eenvoudig verzekeren door een goederentransport of vervoersverzekering af te sluiten. Met een vervoersverzekering zijn je spullen in de bus ook vaak gedekt voor bijvoorbeeld brand en diefstal. Let op sommige verzekeraars eisen dat er dan wel gebruikt wordt gemaakt van een SCM-Klasse 2 of VBV goedgekeurd alarmsysteem. Daarnaast mogen de goederen niet open en bloot in de bestelauto liggen.

Zakelijke bestelauto verzekeren

Waar moet je opletten bij het verzekeren van een zakelijke bestelauto?

  • Kies de juiste dekking heb je een jongere bestelauto kies dan voor een WA beperkt casco of all-risk dekking (WA+Casco)
  • Bepaal je aantal km's hoe minder je rijdt hoe lager de premie namelijk.
  • Verzeker ook je accessoires apart welke niet af-fabriek zijn.
  • Reclame en belettering kun je eenvoudig verzekeren als extra accessoires op een bestelautoverzekering zakelijk.

Dekkingen verzekering bestelauto zakelijk

Welke dekkingen en soorten zijn er voor zakelijke bestelauto's? Wij hebben een handig overzicht voor je gemaakt zo kun je in 1 oogopslag zien welke dekking voor je bestelauto geschikt is.

Wat is verzekerd? WA WA + Beperkt Casco WA + Casco
Schade aan derden?
Schade door diefstal of poging daartoe?
Schade door storm, hagelschade
Schade door brand, ontploffing, zelfontbranding?
Schade door botsing met loslopende dieren
Ruitbreuk of sterretje
Schade door vandalisme of bekrassing
Schade door botsen/ slippen/ van de weg raken/ omslaan

Welke dekkingen kan ik nog meer afsluiten?

Ongevallen verzekering inzittenden
De ongevallenverzekering voor inzittenden is een verzekering die uitkeert bij overlijden en blijvende invaliditeit tot een bepaalde verzekerde som bijvoorbeeld € 7500,-- bij overlijden en € 25000,-- bij blijvende invaliditeit.

Rechtsbijstand
De rechtsbijstandverzekering geeft je dekking voor het verhalen van een schade door een jurist of juridisch medewerker. Heb je schade dan weet je zeker dat je wordt bijgestaan door een jurist.

Pechhulp
De pechhulpverzekering is een verzekering die uitkeert in dienstverlening bijvoorbeeld als je auto niet meer rijdt dan kun je het alarmnummer bellen waarna je weer op weg geholpen wordt.

No-claimbeschermer
De no-claimbeschermer wordt niet meer door iedere verzekeraar aangeboden maar beidt dekking voor het bevriezen/ handhaven van je kortingspercentage. Je schadevrije jaren worden echter wel aangepast bij schade.

Nieuw of aanschafwaarderegeling
Heb je net een nieuwe auto gekocht dan kun je er ook voor kiezen om de aanschafwaarde of nieuwwaarde voor een bepaalde periode te verzekeren bijvoorbeeld 36 maanden/ 24 maanden etc. Raakt je auto total-loss binnen deze periode dan krijg je een vergoeding van dit verzekerde bedrag.

Vervoer van eigen goederen

Met een vervoerdersverzekering ben je verzekerd voor goederen/spullen welke in de bestelauto liggen. Vaak geldt er bij diefstal een zogenaamde nacht-clausule waarbij er geen dekking is gedurende de nacht dat de goederen in de bestelauto liggen.

Hoe werkt het bestelautoverzekering zakelijk afsluiten?

Meer over ons

Blogberichten

Over ons

Zakelijke-autoverzekering biedt sinds 2008 de mogelijkheid voor het zakelijk verzekeren van auto's. Sinds 1990 zijn wij actief op het gebied van financiële zaken. Uiteraard beschikken wij over de benodigde diploma's en vergunningen. Daarnaast zijn wij ingeschreven bij de KVK en geregistreerd bij het KIFID en de AFM.

Heeft U vragen over een dekking, verzekeraar of voorwaarden neem dan contact met ons op onze adviseurs staan U graag te woord.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Tevens kunt U een vergelijking maken van de polisvoorwaarden en het eigen risico. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.