Wanneer kan ik mijn schadevrije jaren gebruiken?

Schadevrije jaren worden opgebouwd door de verzekeringsnemer. Schadevrije jaren kun je gebruiken als deze vrijkomen uit een beëindigde verzekering. Wilt U uw huidige autoverzekering/ motorverzekering laten lopen dan is het niet mogelijk om deze nogmaals te gebruiken bij zakelijke autoverzekeringen.

Bijvoorbeeld:
Ondernemer Jaap heeft een privé autoverzekering lopen bij verzekeraar A, Jaap wil graag een nieuwe auto erbij kopen en deze verzekeren op naam van zijn zaak. De privé verzekering moet blijven lopen, deze auto gebruikt Jaap namelijk in het weekend voor privé doeleinden. Op zijn privé verzekering heeft Jaap inmiddels 15 schadevrije jaren opgebouwd. Omdat deze verzekering blijft doorlopen kunnen wij deze schadevrije jaren niet nogmaals gebruiken op zakelijke autoverzekering, waardoor de zakelijke autoverzekering met 0 schadevrije dient te worden aangevraagd.

Hoe werkt het autoverzekering afsluiten?

  • Bereken en vergelijk premies
  • Kies gewenste aanvullende dekking(en)
  • Vul de gegevens van Uw bedrijf in bij verzekeringsnemer
  • Vraag de verzekering aan
  • Na het aanvragen ontvangt U een mail met een bevestiging
  • Is de aanvraag geaccepteerd dan volgt de polis en groene kaart.

Autoverzekeringen voor wie?

Zakelijke autoverzekering vergelijken? Zakelijke-autoverzekering.nl

Meer over ons

Opzegging/ Beeindiging

Opzegservice van zakelijke-autoverzekering.nl. Met onderstaand formulier kun je direct online een opzegkaartje aanmaken. De brief wordt vervolgens direct naar je gemaild, waarna je deze kan verzenden naar je huidige verzekeraar.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
    Let op er geldt vaak een opzegtermijn van 30 dagen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijk autoverzekering zakelijk | 24 uur per dag 7 dagen per week

Execution only

Besluit U om via internet een verzekering aan te vragen dan is er sprake van execution only. Dit wil zeggen dat U zonder advies ingewonnen te hebben een verzekering kunt afsluiten. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor verkeerd gemaakte keuzes en dekkingen.

Heeft U liever een advies over een bepaalde dekking over voorwaarden neem dan contact met ons op voor een advies op maat.