Zakelijke wagenparkverzekering Zakelijk wagenpark verzekeren? Wagenparkverzekering vergelijken en afsluiten Wagenpark offerte aanvragen

Zakelijke wagenparkverzekering

Een zakelijke wagenparkverzekering wordt vaak afgesloten voor ondernemingen met meerdere auto's bestelauto's of vrachtauto's. De meeste verzekeraars kunnen een wagenpark zakelijk verzekeren vanaf 8 objecten. Heeft jouw onderneming minder dan 8 motorrijtuigen dan kun je hier je zakelijke autoverzekering vergelijken.

Voor wie? Zakelijk wagenpark verzekeren

 • Bedrijven met meer dan 8 personenauto's, bestelauto's of vrachtauto's.
 • Bedrijven die graag alles bij 1 verzekeraar onderbrengen
 • Bedrijven die minder administratie willen.

Is een wagenparkverzekering altijd voordeliger?

Nee een zakelijke verzekering voor het wagenpark is niet altijd voordeliger. De premies zijn o.a. afhankelijk van het type bedrijf, gebruik objecten, gewenste dekking en bestuurders, ingebrachte schadevrije jaren enzovoorts. In sommige gevallen kan het ook voordeliger zijn om de auto's los te verzekeren bij verschillende verzekeraars. Wij van zakelijke-autoverzekering.nl zetten beide mogelijkheden naast elkaar en bieden U de voordeligste oplossing aan.

Onze voordelen

 • Sinds 2008 actief
 • Snel geregeld
 • Exclusieve kortingen
 • Gratis polisapp
 • Telefonisch bereikbaar
 • Zakelijk wagenpark verzekeren

Verzekeraars verzekering zakelijk wagenpark?

 • Avero Achmea
 • Allianz
 • Aegon
 • Amlin
 • Delta Lloyd
 • Nationale Nederlanden
 • Reaal
 • Turien en CO
 • Voogd en Voogd
 • VKG

Hoe werkt het online afsluiten zakelijke wagenparkverzekering?

Vraag direct aan

Na het aanvragen ontvang je een bevestiging

Polis en groene kaart

Ontvang na acceptatie de polis en groene kaart

intrasurance

Meer informatie

Dekkingen en soorten

Autoverzekering WA
Met een WA autoverzekering ben je verzekerd voor schade die toegebracht wordt aan derden. Een WA dekking is in Nederland verplicht en de goedkoopste dekking

Autoverzekering WA+Beperkt Casco
Met een WA beperkt Casco autoverzekering is de auto verzekerd voor schade die toegebracht wordt aan derden maar ook voor: brand/ ontploffing, (poging tot) diefstal/ inbraak, ruitbreuk en ruitschade, natuurgeweld zoals storm en hagelschade, botsing met loslopende dieren. Bij schade aan de auto of het object wordt de dagwaarde/ aanschafwaarde vaak uitgekeerd

Autoverzekering WA Casco
De autoverzekering wa+casco ook wel all-risk genoemd keert ook uit bij schade door eigen schuld door bijvoorbeeld een botsing of vandalisme. De WA + Casco verzekering is dan ook de meest uitgebreide dekking die er te verkrijgen is. Bij schade aan de auto of het object wordt de nieuwwaarde/ dagwaarde/ aanschafwaarde vaak uitgekeerd, de premie van deze dekking is o.a. gebaseerd op de nieuwprijs van het object.

Uitbreidingen
Een wagenparkverzekering is ook uit te breiden met een inzittendenverzekering voor Uw werknemers/ bestuurders. Daarnaast is het mogelijk om een dekking voor rechtsbijstand af te sluiten en bijvoorbeeld de goederen tijdens transport mee te verzekeren d.m.v. een eigenvervoersverzekering of goederentransportverzekering

Meer weten over de verschillende mogelijkheden voor Uw wagenpark?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Veelgestelde vragen wagenparkverzekeringen

Is een verzekering voor een wagenpark altijd voordeliger?
Nee, de verzekering voor Uw onderneming is niet altijd voordeliger. In sommige gevallen kan het zelfs voordeliger zijn om de auto's / bestelauto's en vrachtauto's apart te verzekeren. Wij als assurantiekantoor bekijken de mogelijkheden. En zetten de premieverschillen voor U op een rijtje.
Hoe lang is mijn contractsduur?
De contractsduur van parkverzekeringen is vaak 1 jaar. Uiteraard kan er bij sommige verzekeraars gekozen worden voor een langere contractsduur.
Kan ik afspraken maken over mijn eigen risico?
Ja er kunnen afspraken gemaakt worden over de hoogte van het eigen risico in veel gevallen kan een hoger eigen risico een hogere premiekorting op leveren voor Uw park.
Hoe werkt het om een zakelijk wagenpark te verzekeren?

Het aanvragen van een offerte voor Uw bedrijfsauto's is heel eenvoudig. Vraag een offerte aan door middel van het offerteformulier wagenparken.

Gegevens offerte aanvraag wagenpark verzekeren

Welke gegevens hebben wij nodig om een offerte voor Uw wagenpark aan te vragen?

 • Gegevens over het bedrijf en de bedrijfsactiviteiten
 • Gegevens over Uw huidige premie
 • Gegevens over de schadelast
 • Gegevens over de gewenste dekking per object
 • Gegevens over de regelmatige bestuurders.
 • Gegevens over het aantal km's dat per jaar gereden wordt.
 • Gegevens over de gewenste aanvullende verzekeringene

Meer over ons

Opzegging/ Beeindiging

Opzegservice van zakelijke-autoverzekering.nl. Met onderstaand formulier kun je direct online een opzegkaartje aanmaken. De brief wordt vervolgens direct naar je gemaild, waarna je deze kan verzenden naar je huidige verzekeraar.
 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  Let op er geldt vaak een opzegtermijn van 30 dagen!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blogberichten

Over zakelijke-autoverzekering.nl

Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid voor het zakelijk verzekeren van auto's. Via deze website kun je eenvoudig autoverzekeringen vergelijken en afsluiten met korting. Sinds 1990 zijn wij actief op het gebied van financiële zaken. Onze adviseurs en klantcontactmedewerkers beschikken wij over de benodigde diploma's en houden hun kennis up to date door middel van permanente educatie. Daarnaast zijn wij ingeschreven bij de KVK en geregistreerd bij het KIFID en de AFM voor onze vergunningen voor het bemiddelen en adviseren in verzekeringen.

Heeft U vragen over een dekking, verzekeraar of voorwaarden neem dan contact met ons op onze adviseurs staan U graag te woord.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Tevens kunt U een vergelijking maken van de polisvoorwaarden en het eigen risico. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.