Zakelijke autoverzekering / prive autoverzekering

  • Goedkope zakelijke autoverzekering
  • Sluit af binnen 3 minuten
  • Telefonisch bereikbaar
  • Exclusieve kortingen
  • No-claimkorting tot 85%
  • Ook voor wagenparken
  • Gratis polisapp

Zakelijke autoverzekering of prive autoverzekering?

Wanneer sluit je nu een zakelijke autoverzekering af en wanneer een privé autoverzekering?

Er wordt vaak getwijfeld wanneer er een privé autoverzekering moet worden afgesloten en wanneer er een zakelijke autoverzekering afgesloten dient te worden. Veel verzekeraars verzekeren namelijk alleen particuliere auto's of auto's die voor woon/werkverkeer gebruikt worden. Via onze website is het mogelijk om te kiezen voor een autoverzekering op de zaak voor zakelijk gebruik en particulier gebruik.

Wanneer moet ik mijn auto zakelijk verzekeren?

Het antwoord op deze vraag is eigenlijk heel simpel waar gebruik jij je auto voor? Is dit voor woon/werkverkeer en sporadisch een bezoek naar klanten dan kan je met een particuliere autoverzekering prima uit de voeten. Gebruik jij de auto dagelijks voor klantbezoek of voor opdrachten dan is dien je de auto zakelijk te verzekeren. De meeste particuliere autoverzekeraars verzekeren geen zakelijke auto's dit heeft voornamelijk te maken met het risico dat de verzekeraar loopt.

Hoger risico bij zakelijke autoverzekeringen

Zakelijke auto's worden namelijk vaker gebruikt en rijden meer kilometers op jaarbasis waardoor het risico voor een verzekeraar hoger is. Daarnaast worden er nogal wat auto's gefinancierd of geleased ook dit is extra administratie voor de verzekeraar. In de meeste gevallen eist de financierder of leasemaatschappij namelijk dat er een financieringsclausule of leaseclausule op de polis wordt geplaatst.

BTW verrekenen.

Om de premie te drukken voor een zakelijke autoverzekering kun je de auto exclusief btw verzekeren. Let op dit is alleen mogelijk als de onderneming de BTW kan verrekenen en is van toepassing bij een WA+ Beperkt Casco of Cascoverzekering.

De bestelauto

Vanwege het risico van een bestelauto hebben de meeste verzekeraars hiervoor een bestelautoverzekering ontwikkeld. De premie voor een bestelautoverzekering is doorgaans iets hoger dan die van een personenautoverzekering. Een bestelauto of auto met grijs kenteken verzeker je vaak op het bestelautotarief. Ook een bestelautoverzekering kun je afsluiten op de zaak en prive. Voor koeriers zijn er aparte verzekeringen te verkrijgen dit i.v.m. uitsluitingen die veel verzekeraars hanteren voor koeriers. Ook voor de bestelautoverzekering is het mogelijk om deze exclusief BTW en eventueel exclusief BPM te verzekeren.

Voordelen zakelijke-autoverzekering.nl

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 actief

Onafhankelijk vergelijken

Onafhankelijk

Exclusieve kortingen

Exclusieve korting

Telefonisch bereikbaar

Telefonisch bereikbaar

Direct autoverzekering vergelijken

Vergelijk autoverzekeringen direct en bespaar!

Meer over ons

Over zakelijke-autoverzekering.nl

Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid voor het zakelijk verzekeren van auto's. Via zakelijke-autoverzekering.nl kun je eenvoudig autoverzekeringen vergelijken en afsluiten met korting. Sinds 1990 zijn wij actief op het gebied van financiële zaken. Onze adviseurs en klantcontactmedewerkers beschikken wij over de benodigde diploma's en houden hun kennis up to date door middel van permanente educatie. Daarnaast zijn wij ingeschreven bij de KVK en geregistreerd bij het KIFID en de AFM voor onze vergunningen voor het bemiddelen en adviseren in verzekeringen.

Heeft U vragen over een dekking, verzekeraar of voorwaarden neem dan contact met ons op onze adviseurs staan U graag te woord.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via zakelijke-autoverzekering.nl bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen / webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Tevens kunt U een vergelijking maken van de polisvoorwaarden en het eigen risico. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via zakelijke-autoverzekering.nl een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op zakelijke-autoverzekering.nl vermeld staan Onze webpagina heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.