Dienstenwijzer

 • Bereken zakelijke autoverzekering
 • Sluit af binnen 3 minuten
 • Telefonisch bereikbaar
 • Exclusieve kortingen
 • Sinds 2008 actief
 • Gratis polisapp

Dienstenwijzer premie-vergelijken.nl

Zakelijke-autoverzekering.nl is onderdeel van mathé kuijpers assurantien en hypotheken b.v. Onderstaand kunt U meer informatie terugvinden over onze dienstverlening en het gebruik van Uw gegevens. Uiteraard kunt U de dienstenwijzer ook downloaden in pdf formaat.

Dienstenwijzer premie-vergelijken.nl

 • Mathé Kuijpers assurantien en hypotheken b.v.
 • Postbus: Postbus 61, 4760 AB Zevenbergen
 • Bezoekadres: Vlietweg 3a, 4759 CE Noordhoek
 • Telefoonnummer: 0168-407320
 • Emailadres: info@premie-vergelijken.nl
 • Kvknummer:20123578
 • AFM nummer:12015590
 • Website:https://www.premie-vergelijken.nl

Over onze dienstverlening

Wij werken hoofdzakelijk via internet en zijn 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar via onze klantenservice. Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 14:00 uur Geen advies: Via de website kiest u zelf een product er wordt geen advies gegeven. U bepaalt dus zelf of de verzekering of het financiële product bij u past. Wenst u een persoonlijk advies te ontvangen dan kunt U telefonisch contact met ons opnemen.

Wij hebben vergunningen om te bemiddelen en adviseren op de volgende gebieden:

 • Particulier schadeverzekeringen
 • Zakelijke schadeverzekeringen
 • Inkomensverzekeringen
 • Levensverzekeringen
 • Zorgverzekeringen
 • Consumptief krediet
 • Hypothecair Krediet
 • Betaalrekeningen
 • Spaarrekeningen
 • Elektronisch geld
 • Vermogensproducten

Ons kantoor staat bij het AFM Register ingeschreven onder het volgende nummer: 12015590

Adviesvrij en onafhankelijk

Ons kantoor heeft geen enkele verplichting richting verzekeraars of geldverstrekkers en is volledig onafhankelijk en adviesvrij. Daarnaast heeft geen enkele verzekeraar een meerderheidsbelang of enige vormen van aandelen binnen ons bedrijf.

Ons aanbod:

Binnen Nederland zijn er veel verzekeraars en andere aanbieders actief op het gebied van verzekeringen. Wij toetsen periodiek of bepaalde aanbieders nog voldoen op basis van prijs en kwaliteitsverhoudingen, ons aanbod kan dus variëren. Indien gewenst kunnen wij u een overzicht verstrekken van verschillende aanbieders waar wij mee samenwerken.

Wijze van beloning:

Wij ontvangen een doorlopende of eenmalige provisie van de aanbieder. De hoogte van de vergoeding kan verschillen per product en per aanbieder. De provisie is een vergoeding gebaseerd op de hoogte van de bruto premie exclusief assurantiebelasting. Indien wij een bedrag in rekening bij u brengen maken wij dit vooraf aan uw kenbaar bijvoorbeeld een fee-vergoeding bij het afsluiten van een hypotheek of arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Privacy:

Met de gegevens die wij van u ontvangen, gaan wij zorgvuldig om. Wij hebben technische en organisatorische maatregelen genomen om te voorkomen dat onbevoegde derden kennis kunnen nemen van deze gegevens. Ook hebben al onze medewerkers een geheimhoudingsverklaring ondertekend. Wij bewaren de gegevens niet langer dan nodig om de opgedragen werkzaamheden voor u uit te voeren. Uiterlijk vijf jaar nadat de verzekeringen en/of kredieten die wij voor u tot stand hebben gebracht zijn geëindigd, vernietigen wij de persoonsgegevens. Meer informatie over uw privacy is terug te vinden op: privacy

Vakbekwaamheid

:

Onze adviseurs / medewerkers beschikken over de benodigde diploma’s om u een zo goed mogelijk advies te geven. U krijgt dus altijd een vakbekwame medewerker of adviseur aan de lijn. Regelmatig gaan zij opnieuw de schoolbanken in om hun kennis op peil te houden en worden daarnaast doormiddel van permanente educatie bijgeschoold.

Wat verwachten wij van u?

U mag aan onze dienstverlening en adviezen hoge eisen stellen. Wij zijn echter wel afhankelijk van de informatie die u ons verstrekt. Wij verwachten dat u de juiste gegevens verstrekt. Dit is in uw eigen belang. Mocht in geval van schade achteraf blijken dat u onjuiste of onvolledige informatie heeft gegeven, dan kan het zijn dat op grond van de verzekeringsvoorwaarden de verzekeraar gerechtigd is bij schade deze niet of niet geheel te vergoeden. Het is in uw belang om wijzigingen bijvoorbeeld wijziging van bank, samenwonen of verhuizen zo spoedig mogelijk aan ons door te geven.

Klachten:

Uiteraard doen wij ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u echter niet tevreden bent, vragen wij u dit ons direct te laten weten. Dit kan zowel per post als via de e-mail t.a.v. de directie. Wij zullen ons uiterste best doen om uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen. Mocht u menen dat wij niet adequaat op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u zich wenden tot: het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. (www.kifid.nl)

• KIFID • Postbus 93257 • 2509 AG DEN HAAG Telefoon: 0900-fklacht ofwel 0900-3552248 (€ 0,10 per minuut)

Zakelijke-autoverzekering.nl de voordelen

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 online actief

Onafhankelijk vergelijken

Onafhankelijk

Exclusieve kortingen

Exclusieve korting

Telefonisch bereikbaar

Telefonisch bereikbaar

Meer over ons

Over onze website

Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid voor het zakelijk verzekeren van auto's. Bij ons kun je eenvoudig autoverzekeringen vergelijken en afsluiten met korting. Sinds 1990 zijn wij actief op het gebied van financiële zaken. Onze adviseurs en klantcontactmedewerkers beschikken wij over de benodigde diploma's en houden hun kennis up to date door middel van permanente educatie. Daarnaast zijn wij ingeschreven bij de KVK en geregistreerd bij het KIFID en de AFM voor onze vergunningen voor het bemiddelen en adviseren in verzekeringen.

Heeft U vragen over een dekking, verzekeraar of voorwaarden neem dan contact met ons op onze adviseurs staan U graag te woord.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via de website bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen / webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Tevens kunt U een vergelijking maken van de polisvoorwaarden en het eigen risico. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via ons een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op zakelijke-autoverzekering.nl vermeld staan Onze webpagina heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.