Bestelautoverzekering vergelijken en afsluiten met extra korting Goedkope autoverzekering
vergelijken en afsluiten
Autoverzekeringen vergelijken Zakelijke autoverzekering vergelijken en afsluiten Vanaf € 4,75 per maand

Zakelijke-autoverzekering.nl

Wie zijn jullie?

Zakelijke-autoverzekering.nl is opgericht in 2008 en actief op het gebied van zakelijke autoverzekeringen sinds 1990. Door onze onafhankelijkheid kunnen wij U altijd voorzien van de juiste autoverzekering. Ons bedrijf bestaat sinds 1990 en is voornamelijk op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioen en onroerend goed.

Execution only:
Via zakelijke autoverzekering is het mogelijk om direct online een vergelijking te maken voor de zakelijke autoverzekering. Het vergelijken en afsluiten van verzekeringen is o.b.v. execution only. Dit wil zeggen dat er geen gebruik wordt gemaakt van een advies door een financieel adviseur. Heeft U liever een advies over een bepaalde dekking, voorwaarden of premie neem dan contact met ons op.

Onze voordelen

  • Sinds 2008 actief
  • Snel geregeld
  • Exclusieve kortingen
  • Gratis polisapp
  • Telefonisch bereikbaar
  • Vergelijk zakelijke autoverzekeringen

Zakelijke autoverzekering veelgestelde vragen

Onderstaand een overzicht van veelgestelde vragen bij een zakelijke autoverzekering. Heb je een andere vraag of staat je vraag er niet tussen neem dan contact met ons op.

Zakelijke autoverzekering

DIrect vergelijken en afsluiten met korting!

Hoe werkt het online afsluiten van een autoverzekering zakelijk?

Vraag direct aan

Polis en groene kaart

Meer over ons

Blogberichten

Vergelijk autoverzekering zakelijk | 24 uur per dag 7 dagen per week

Execution only

Besluit U om via internet een verzekering aan te vragen dan is er sprake van execution only. Dit wil zeggen dat U zonder advies ingewonnen te hebben een verzekering kunt afsluiten. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor verkeerd gemaakte keuzes en dekkingen.

Heeft U liever een advies over een bepaalde dekking over voorwaarden neem dan contact met ons op voor een advies op maat.