Bestelautoverzekering vergelijken en afsluiten met extra korting Goedkope autoverzekering
vergelijken en afsluiten
Autoverzekeringen vergelijken Zakelijke autoverzekering vergelijken en afsluiten
Goedkope autoverzekering
vergelijken en afsluiten
Autoverzekeringen vergelijken

Zakelijke bedrijfsauto verzekeren

Je zakelijke bedrijfsauto verzekeren? Bereken en vergelijk onderstaand de premies. Verzeker de inzittenden en rechtsbijstand eenvoudig mee.

Heb je een auto met grijs kenteken of bestelauto vergelijk dan de premie via zakelijke bestelautoverzekering

Hulp nodig? Neem contact met ons op.

WA autoverzekering

Met een WA dekking is auto alleen verzekerd voor schade die je toebrengt aan derden. Een WA autoverzekering is verplicht in Nederland. De auto dient vanaf de overschrijving minimaal WA verzekerd te zijn. Een WA dekking is dan ook de minst uitgebreidste verzekeringsvorm en de goedkoopste variant.

WA + Beperkt Casco

De WA + Beperkt Cascodekking ook wel WA plus autoverzekering genoemd biedt dekking voor schade die je toebrengt aan derden. Daarnaast is de auto verzekerd voor schade door:

 • Diefstal, poging tot inbraak en joyriding
 • Ruitbreuk en glasschade
 • Schade door Natuurgeweld zoals, storm en hagel
 • Botsing met loslopende dieren
 • Schade door brand, ontploffing en zelfontbranding

WA + Casco

De WA + Casco verzekering ofwel all-risk dekking is meest uitgebreidste variant die te verkrijgen is. Bij deze vorm ben je gedekt voor bijna iedere schade / van buitenkomend onheil. Het belangrijkste verschil met de WA+ Beperkt Casco dekking is dat deze vorm ook schade dekt zoals van de weg raken, botsen, slippen en schade door vandalisme.

Uitbreidingen naast je autoverzekering

Ongevallenverzekering voor inzittenden
Met een ongevallenverzekering voor inzittenden zijn de inzittenden verzekerd ten tijde van een ongeval. De ongevallenverzekering voor inzittenden keert alleen uit bij blijvende invaliditeit en overlijden. Wil je een uitgebreidere variant waarbij ook materiële schade is verzekerd tijdens een ongeval kies dan voor een schadeverzekering voor inzittenden.

Schadeverzekering voor inzittenden
Met een schadeverzekering voor inzittenden zijn de inzittenden ook verzekerd ten gevolge van een verkeersongeval. Echter heeft deze verzekering ook een dekking voor materiële schade en immateriële schade zoals inkomstenderving, aanpassingen aan de woning etc. Daarnaast is de verzekerde som van een schadeverzekering voor inzittenden gemaximeerd tot € 1.000.000,-- per gebeurtenis.

Pechhulpverzekering
Met een pechhulpverzekering is je auto verzekerd voor pechhulp ten gevolge van een mechanisch defect. Hierbij kun je kiezen voor pechhulp binnen Nederland in en exclusief de eigen woonplaats. Daarnaast is het ook mogelijk om pechhulp binnen Europa te verzekeren.

Rechtsbijstandverzekering
De rechtsbijstandverzekering biedt dekking voor juridische hulp bij het verhalen van een schade op de tegenpartij. Uiteraard is deze vorm ook uit te breiden naar een verkeersdekking waarbij ook geschillen met de garage afgedekt kunnen worden.

Aanschafwaarde en nieuwwaarderegeling
De aanschafwaarderegeling kan afgesloten worden bij nieuwe auto's maar ook bij occasions. Met een aanschafwaarderegeling ben je verzekerd voor een periode van bijvoorbeeld 2 of 3 jaar van de waarde van je auto.

Onze voordelen

 • Sinds 2008 actief
 • Snel geregeld
 • Exclusieve kortingen
 • Gratis polisapp
 • Telefonisch bereikbaar
 • Vergelijk zakelijke autoverzekeringen

Zakelijke autoverzekering

DIrect vergelijken en afsluiten met korting!

Hoe werkt het online afsluiten van een autoverzekering zakelijk?

Vraag direct aan

Polis en groene kaart

Meer over ons

Blogberichten

Vergelijk autoverzekering zakelijk | 24 uur per dag 7 dagen per week

Execution only

Besluit U om via internet een verzekering aan te vragen dan is er sprake van execution only. Dit wil zeggen dat U zonder advies ingewonnen te hebben een verzekering kunt afsluiten. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor verkeerd gemaakte keuzes en dekkingen.

Heeft U liever een advies over een bepaalde dekking over voorwaarden neem dan contact met ons op voor een advies op maat.