Wanneer sluit ik een WA + Beperkt Casco autoverzekering af?

Met een WA + Beperkt Casco autoverzekering ben je verzekerd voor schade die je toebrengt aan derden. plus een van de onderstaande oorzaken:

  • Schade door diefstal/ of poging tot diefstal/ inbraak.
  • Brand, ontploffing
  • Ruitbreuk, ruitvervanging
  • Botsing met loslopende dieren
  • Schade door weersinvloeden zoals storm of hagelschade

Wanneer is een WA+ Beperkt Cascodekking verstandig?

Is je auto tussen de 4- tot 8 jaar oud of kent deze een nog een redelijke waarde dan doe je er vaak verstandig aan de auto WA+ Beperkt Casco te verzekeren. Let op bij een WA+ Beperkt Cascodekking heb je vaak een eigen risico bij een schuldschade. Wil je meer zekerheid waarbij schade door eigen schuld of vandalisme ook verzekerd is kies dan voor een WA+ Casco dekking.

Zakelijke autoverzekering veelgestelde vragen

Onderstaand een overzicht van veelgestelde vragen bij een zakelijke autoverzekering. Heb je een andere vraag of staat je vraag er niet tussen neem dan contact met ons op.

Zakelijke autoverzekering

DIrect vergelijken en afsluiten met korting!

Hoe werkt het online afsluiten van een autoverzekering zakelijk?

Vraag direct aan

Polis en groene kaart

Meer over ons

Blogberichten

Vergelijk autoverzekering zakelijk | 24 uur per dag 7 dagen per week

Execution only

Besluit U om via internet een verzekering aan te vragen dan is er sprake van execution only. Dit wil zeggen dat U zonder advies ingewonnen te hebben een verzekering kunt afsluiten. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor verkeerd gemaakte keuzes en dekkingen.

Heeft U liever een advies over een bepaalde dekking over voorwaarden neem dan contact met ons op voor een advies op maat.