Zakelijke wagenparkverzekering

Een zakelijke wagenparkverzekering wordt vaak afgesloten voor ondernemingen met meerdere auto's bestelauto's of vrachtauto's. De meeste verzekeraars kunnen een wagenpark zakelijk verzekeren vanaf 8 objecten. Heeft jouw onderneming minder dan 8 motorrijtuigen dan kun je hier je zakelijke autoverzekering vergelijken.

Voor wie? Zakelijk wagenpark verzekeren

 • Bedrijven met meer dan 8 personenauto's, bestelauto's of vrachtauto's.
 • Bedrijven die graag alles bij 1 verzekeraar onderbrengen
 • Bedrijven die minder administratie willen.

Offerte aanvragen zakelijk wagenpark

Wagenpark offerte

Direct een offerte aanvragen voor een zakelijk wagenpark

Stap 1 van 2

 • Hidden
  Wij vragen hier enkele gegevens over uw onderneming.
 • Vul hier de werkzaamheden van uw bedrijf in
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, tiff, gif, png, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 4.

  Is een wagenparkverzekering altijd voordeliger?

  Nee een zakelijke wagenparkverzekering voor het wagenpark is niet altijd voordeliger. De premies zijn o.a. afhankelijk van: type bedrijf, gebruik objecten, gewenste dekking en bestuurders, ingebrachte schadevrije jaren enzovoorts. In sommige gevallen kan het ook voordeliger zijn om de auto's los te verzekeren bij verschillende verzekeraars. Wij van zakelijke-autoverzekering.nl zetten beide mogelijkheden naast elkaar en bieden U de voordeligste oplossing aan.

  Verzekeraars verzekering wagenpark?

  • Acura assuradeuren
  • Avero Achmea
  • Allianz
  • Amlin
  • Delta Lloyd
  • Nationale Nederlanden
  • Reaal
  • Turien en CO
  • Voogd en Voogd
  • VKG

  Meer informatie

  Dekkingen en soorten wagenpark verzekeren

  Autoverzekering WA
  Met een WA autoverzekering ben je verzekerd voor schade die toegebracht wordt aan derden. Een WA dekking is in Nederland verplicht en de goedkoopste dekking

  Autoverzekering WA+Beperkt Casco
  Met een WA beperkt Casco autoverzekering is de auto verzekerd voor schade die toegebracht wordt aan derden maar ook voor: brand/ ontploffing, (poging tot) diefstal/ inbraak, ruitbreuk en ruitschade, natuurgeweld zoals storm en hagelschade, botsing met loslopende dieren. Bij schade aan de auto of het object wordt de dagwaarde/ aanschafwaarde vaak uitgekeerd

  Autoverzekering WA Casco
  De autoverzekering wa+casco ook wel all-risk genoemd keert ook uit bij schade door eigen schuld door bijvoorbeeld een botsing of vandalisme. De WA + Casco verzekering is dan ook de meest uitgebreide dekking die er te verkrijgen is. Bij schade aan de auto of het object wordt de nieuwwaarde/ dagwaarde/ aanschafwaarde vaak uitgekeerd, de premie van deze dekking is o.a. gebaseerd op de nieuwprijs.

  Uitbreidingen
  Een wagenparkverzekering is ook uit te breiden met een inzittendenverzekering voor Uw werknemers/ bestuurders. Daarnaast is het mogelijk om een dekking voor rechtsbijstand af te sluiten en bijvoorbeeld de goederen tijdens transport mee te verzekeren d.m.v. een eigen vervoersverzekering of goederentransportverzekering

  Meer weten over de verschillende mogelijkheden voor Uw wagenpark?

  Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

  Veelgestelde vragen wagenparkverzekeringen

  Is een verzekering voor een wagenpark altijd voordeliger?
  Nee, de wagenparkverzekering is niet altijd voordeliger. In sommige gevallen kan het zelfs voordeliger zijn om de auto's / bestelauto's en vrachtauto's apart te verzekeren. Wij als assurantiekantoor bekijken de mogelijkheden. En zetten de premieverschillen voor U op een rijtje.
  Hoe lang is mijn contractsduur?
  De contractsduur van parkverzekeringen is vaak 1 jaar. Uiteraard kan er bij sommige verzekeraars gekozen worden voor een langere contractsduur.
  Kan ik afspraken maken over mijn eigen risico?
  Ja er kunnen afspraken gemaakt worden over de hoogte van het eigen risico in veel gevallen kan een hoger eigen risico een hogere premiekorting op leveren voor de wagenparkverzekering.
  Hoe werkt het om een zakelijk wagenpark te verzekeren?

  Het aanvragen van een offerte voor de bedrijfsauto's is heel eenvoudig. Vraag een offerte aan via offerteformulier wagenparken.

  Gegevens offerte aanvraag wagenpark verzekeren

  Welke gegevens hebben wij nodig om een offerte voor Uw wagenpark aan te vragen?

  • Omschrijving bedrijf en de bedrijfsactiviteiten
  • Uw huidige premie
  • Schadelast
  • Gewenste dekking per object
  • Regelmatige bestuurders.
  • Aantal km's dat per jaar gereden wordt.
  • Gewenste aanvullende verzekeringen

  Voordelen wagenpark verzekeren

  Sinds 2008 online actief

  Sinds 2008 verzekering wagenpark afsluiten

  Onafhankelijk

  Zakelijk wagenpark verzekeren bij verschillende verzekeraars!

  Exclusieve korting

  Exclusieve kortingen op je zakelijke wagenparkverzekering!

  Telefonisch bereikbaar

  Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar voor vragen

  Hoe je huidige autoverzekering opzeggen?

  Je huidige autoverzekering is heel eenvoudig maak gebruik van onze opzegservice of stuur een vrijwaringsbewijs naar je huidige verzekeraar bij verkoop van je oude auto en aanschaf van een nieuwe auto.

  Welke dekking afsluiten

  Het is erg verstandig om een zakelijke autoverzekering te vergelijken maar welke dekking moet je nu kiezen voor je zakelijke auto? Heb je een auto die ouder is dan 7 jaar of welke nog een lage waarde vertegenwoordigd dan kun je ervoor kiezen om een WA dekking af te sluiten. Wil je meer zekerheid voor jouw zakelijke auto kies dan voor een Beperkt Casco dekking of een all-risk / WA + Cascodekking bij een nieuwe of jong gebruikte bedrijfsauto.

  Vergelijk zakelijke autoverzekeringen?

  Vergelijk autoverzekeringen op zakelijke-autoverzekering.nl 24 uur per dag 7 dagen per week, direct online zakelijke autoverzekering afsluiten met exclusieve kortingen!

  Hoe werkt het autoverzekering zakelijk vergelijken?

  Meer over ons

  Opzegging/ Beeindiging

  Opzegservice van zakelijke-autoverzekering.nl Met onderstaand formulier kun je direct online een opzegkaartje/ brief aanmaken. De aangemaakte brief ontvang je direct via de mail. Door de brief / opzegkaart te ondertekenen kun je de verzekering opzeggen bij je huidige verzekeraar en of tussenpersoon.
  • DD slash MM slash JJJJ
   Let op er geldt vaak een opzegtermijn van 30 dagen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Over zakelijke-autoverzekering.nl

  Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid voor het zakelijk verzekeren van auto's. Via zakelijke-autoverzekering.nl kun je eenvoudig autoverzekeringen vergelijken en afsluiten met korting. Sinds 1990 zijn wij actief op het gebied van financiële zaken. Onze adviseurs en klantcontactmedewerkers beschikken wij over de benodigde diploma's en houden hun kennis up to date door middel van permanente educatie. Daarnaast zijn wij ingeschreven bij de KVK en geregistreerd bij het KIFID en de AFM voor onze vergunningen voor het bemiddelen en adviseren in verzekeringen.

  Heeft U vragen over een dekking, verzekeraar of voorwaarden neem dan contact met ons op onze adviseurs staan U graag te woord.

  Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

  Via zakelijke-autoverzekering.nl bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

  Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

  Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

  Volledigheid vergelijking

  Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen / webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

  Hoe komt de vergelijking tot stand?

  Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Tevens kunt U een vergelijking maken van de polisvoorwaarden en het eigen risico. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

  Onze verdiensten

  Wanneer u via zakelijke-autoverzekering.nl een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op zakelijke-autoverzekering.nl vermeld staan Onze webpagina heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.