Zakelijke autoverzekering opzeggen

  • Goedkope zakelijke autoverzekering
  • Sluit af binnen 3 minuten
  • Vanaf € 9,00 per maand
  • Telefonisch bereikbaar
  • Exclusieve kortingen
  • No-claimkorting tot 85%
  • Ook voor wagenparken
  • Gratis polisapp

Zakelijke autoverzekering opzeggen.

Hoe kun je een zakelijke autoverzekering opzeggen/ beëindigen? Heb je een autoverzekering op de zaak staan en wil je deze opzeggen dan kun je dit op verschillende manieren doen, bijvoorbeeld via de opzegservice van zakelijke-autoverzekering.nl.

1. Per contractvervaldatum of verlengingsdatum

tegenwoordig is het mogelijk om jaarlijks de autoverzekering op te zeggen. Hiervoor dient een getekend verzoek naar de huidige verzekeraar verzonden te worden.  Let op de meeste verzekeringen zijn na 1 jaar per maand opzegbaar. Wil je toch de verzekering beëindigen per contractsvervaldatum dan dien je rekening te houden met een opzegtermijn van bijvoorbeeld 2 of 3 maanden.

Bijvoorbeeld:

Geachte verzekeraar,

Hierbij wil ik mijn verzekering per 01-02-2015 beeindigen.

Ik verzoek U vriendelijk dit te verwerken in Uw administratie.

Mocht bovengenoemde datum niet de juiste datum zijn dan verzoek ik U vriendelijk mij de juiste datum mede te delen. De opzegging geldt dan voor deze vervaldatum.

In afwachting van Uw reactie, verblijf ik,

Met vriendelijke groet,

Bedrijf A

dhr Jansen

2. Bij verkoop van de auto:

Bij verkoop van de auto kun je de verzekering direct opzeggen aan de hand van een vrijwaringsbewijs. het enig wat je hoeft te doen is dan het vrijwaringsbewijs te verzenden naar de huidige verzekeraar.

3. Bij een premieverhoging:

Ook is het mogelijk om een autoverzekering op te zeggen bij een verhoging van de premie.  Let op dit geldt niet bij een adreswijziging of bij een verhoging  in verband met een geclaimde schade. Je dient in dit geval de verzekering binnen 30 dagen na bekendmaking van de algemene premieverhoging de verzekering op te zeggen bij de verzekeraar of tussenpersoon.

<

4. Overige mogelijkheden:

Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om de verzekering op te zeggen bij bijvoorbeeld: total-loss, diefstal.

De voordelen van zakelijke-autoverzekering.nl

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 online actief

Wij zijn sinds 2008 online actief
Onafhankelijk vergelijken

Onafhankelijk

Bij ons kun je kiezen uit verschillende verzekeraars
Exclusieve kortingen

Exclusieve korting

Wij geven exclusieve kortingen op de autopremie!
Telefonisch bereikbaar

Telefonisch bereikbaar

Wij zijn gewoon telefonisch bereikbaar.

Zakelijke autoverzekering veelgestelde vragen

Onderstaand een overzicht van veelgestelde vragen bij een zakelijke autoverzekering. Heb je een andere vraag of staat je vraag er niet tussen neem dan contact met ons op.

Meer over ons

Over zakelijke-autoverzekering.nl

Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid voor het zakelijk verzekeren van auto's. Via zakelijke-autoverzekering.nl kun je eenvoudig autoverzekeringen vergelijken en afsluiten met korting. Sinds 1990 zijn wij actief op het gebied van financiële zaken. Onze adviseurs en klantcontactmedewerkers beschikken wij over de benodigde diploma's en houden hun kennis up to date door middel van permanente educatie. Daarnaast zijn wij ingeschreven bij de KVK en geregistreerd bij het KIFID en de AFM voor onze vergunningen voor het bemiddelen en adviseren in verzekeringen.

Heeft U vragen over een dekking, verzekeraar of voorwaarden neem dan contact met ons op onze adviseurs staan U graag te woord.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via zakelijke-autoverzekering.nl bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen / webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Tevens kunt U een vergelijking maken van de polisvoorwaarden en het eigen risico. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via zakelijke-autoverzekering.nl een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op zakelijke-autoverzekering.nl vermeld staan Onze webpagina heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.