Zakelijke autoverzekering

  • Goedkope zakelijke autoverzekering
  • Sluit af binnen 3 minuten
  • Telefonisch bereikbaar
  • Exclusieve kortingen
  • No-claimkorting tot 85%
  • Ook voor wagenparken
  • Gratis polisapp

Soorten leaseovereenkomsten

Operational Lease
Bij een operational leasecontract betaald u een vast bedrag per maand voor de auto. De leasemaatschappij brengt een vast bedrag per maand in rekening voor bijvoorbeeld: afschrijving, wegenbelasting, reparatie, en de verzekering. In sommige gevallen kun je er ook bij operational lease voor kiezen om de auto zelf te verzekeren. Bij operational lease blijft de leasemaatschappij de eigenaar van de auto.

Financial lease
Bij financial lease dien jezelf de kosten te betalen als onderneming. Denk hierbij aan afschrijving, verzekering, wegenbelasting, reparaties enzovoorts. Bij financial lease ben je dus zelf de eigenaar van de auto.

Zelf de leaseauto verzekeren

Heb je een leaseauto dan kun je het beste kiezen voor een All-risk/ WA+ Cascoverzekering. In de meeste gevallen wordt dit ook verplicht gesteld door de leasemaatschappij. En dient er een zogenaamde leaseclausule op de polis geplaatst te worden. Met een leaseclausule geeft de verzekeraar aan dat de schadepenningen worden overgemaakt naar de leasemaatschappij wanneer de auto bijvoorbeeld total-loss wordt verklaard.

Wellicht is het dus verstandig om te kiezen voor een uitgebreidere cascoverzekering met bijvoorbeeld een nieuw of aanschafwaarderegeling.

Schadevrije jaren en de leaseauto

Hoe zit het nu precies met schadevrije jaren bij het leaseauto verzekeren?

Schadevrije jaren worden opgebouwd op naam van de verzekeringsnemer. Wie de verzekeringsnemer is is geheel afhankelijk van afspraken tussen de zaak en de leasemaatschappij.Heeft de ondernemer afgesproken om de auto zelf te verzekeren dan is de onderneming ook automatisch de verzekeringsnemer en bouwt de onderneming schadevrije jaren op. Is er afgesproken dat de leasemaatschappij de verzekering voor zijn rekening neemt dan worden de schadevrije jaren op naam van de leasemaatschappij geregistreerd.

In het laatste geval kun je dus de schadevrije jaren opvragen bij de leasemaatschappij zij geven dan een leaseverklaring af die de verzekering kan gebruiken voor de schadevrije jaren van de onderneming.

Leaseverklaring autoverzekering

Een leaseverklaring wordt afgegeven door de leasemaatschappij en bevat meestal de volgende informatie:

Hierbij verklaren wij dat de heer A. Jansen geboortedatum d.d. 01-01-1950 over de periode van 01-01-2000 tot 01-12-2004 gebruik heeft gemaakt van een leaseauto bij leasemaatschappij X.

Over de genoemde periode zijn er geen/ of de volgende schades geclaimd:
Met vriendelijke groet, Leasemaatschappij X

Deze leaseverklaring kun je gebruiken voor je zakelijke autoverzekering.

Benieuwd naar de premie voor Uw lease auto verzekering?

Vergelijk dan direct de premie.

Voordelen zakelijke-autoverzekering.nl

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 actief

Onafhankelijk vergelijken

Onafhankelijk

Exclusieve kortingen

Exclusieve korting

Telefonisch bereikbaar

Telefonisch bereikbaar

Meer over ons

Over zakelijke-autoverzekering.nl

Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid voor het zakelijk verzekeren van auto's. Via zakelijke-autoverzekering.nl kun je eenvoudig autoverzekeringen vergelijken en afsluiten met korting. Sinds 1990 zijn wij actief op het gebied van financiële zaken. Onze adviseurs en klantcontactmedewerkers beschikken wij over de benodigde diploma's en houden hun kennis up to date door middel van permanente educatie. Daarnaast zijn wij ingeschreven bij de KVK en geregistreerd bij het KIFID en de AFM voor onze vergunningen voor het bemiddelen en adviseren in verzekeringen.

Heeft U vragen over een dekking, verzekeraar of voorwaarden neem dan contact met ons op onze adviseurs staan U graag te woord.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via zakelijke-autoverzekering.nl bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen / webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Tevens kunt U een vergelijking maken van de polisvoorwaarden en het eigen risico. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via zakelijke-autoverzekering.nl een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op zakelijke-autoverzekering.nl vermeld staan Onze webpagina heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.