Zakelijke lease auto verzekeren

Zakelijke leaseauto verzekeren

Veel zakelijke rijders hebben een leaseauto die zakelijk verzekerd dient te worden. Bij operational lease zit het vaak in het leasecontract hierbij is de verzekering dus in de meeste gevallen geregeld. Toch kunnen er ook afspraken gemaakt zijn dat de onderneming of de zaak zelf dient zorg te dragen voor een goede verzekering.

Op zakelijke-autoverzekering.nl. Kun je zakelijke autoverzekeringen vergelijken op basis van prijs, voorwaarden en dekking en direct afsluiten met korting. Vergelijk en bereken onderstaand direct de premies voor zakelijke autoverzekeringen.

Zakelijke autoverzekering lease auto berekenen?

Zakelijke autoverzekering lease auto berekenen? Bereken onderstaand direct de premies voor een zakelijke lease auto en sluit direct af met korting. Bij een leaseauto wordt er vaak een clausule op de polis geplaatst waarbij de verzekeraar de schadepenningen direct overmaakt naar de leasemaatschappij. Verzeker de inzittenden, rechtsbijstand en pechhulp eenvoudig mee.

Heb je een bestelauto? of grijs kenteken bereken dan je premie bij bestelautoverzekering.

Hulp nodig of vragen? Neem contact met ons op.

Leaseauto verzekering zakelijk vergelijken

Dekkingen en soorten

Wat is verzekerd? WA WA + Beperkt Casco WA + Casco
Schade aan derden?
Schade door diefstal/ inbraak?
Schade door storm en hagel
Schade door brand/ ontploffing?
Schade door botsing met loslopende dieren
Ruitbreuk, ruitschade
Schade door vandalisme
Schade door eigen schuld zoals botsen, slippen, omvallen

Welke dekkingen kan ik nog meer afsluiten?

Ongevallen verzekering inzittenden
De ongevallenverzekering voor inzittenden is een verzekering die uitkeert bij overlijden en blijvende invaliditeit tot een bepaalde verzekerde som bijvoorbeeld € 7500,-- bij overlijden en € 25000,-- bij blijvende invaliditeit.

Rechtsbijstand
De rechtsbijstandverzekering geeft je dekking voor het verhalen van een schade door een jurist of juridisch medewerker. Heb je schade dan weet je zeker dat je wordt bijgestaan door een jurist.

Pechhulp
De pechhulpverzekering is een verzekering die uitkeert in dienstverlening bijvoorbeeld als je auto niet meer rijdt dan kun je het alarmnummer bellen waarna je weer op weg geholpen wordt.

No-claimbeschermer
De no-claimbeschermer wordt niet meer door iedere verzekeraar aangeboden maar beidt dekking voor het bevriezen/ handhaven van je kortingspercentage. Je schadevrije jaren worden echter wel aangepast bij schade.

Nieuw of aanschafwaarderegeling
Heb je net een nieuwe auto gekocht dan kun je er ook voor kiezen om de aanschafwaarde of nieuwwaarde voor een bepaalde periode te verzekeren bijvoorbeeld 36 maanden/ 24 maanden etc. Raakt je auto total-loss binnen deze periode dan krijg je een vergoeding van dit verzekerde bedrag.

Vervoer van eigen goederen

Met een vervoerdersverzekering ben je verzekerd voor goederen/spullen welke in de bestelauto liggen. Vaak geldt er bij diefstal een zogenaamde nacht-clausule waarbij er geen dekking is gedurende de nacht dat de goederen in de bestelauto liggen.

De voordelen van zakelijke-autoverzekering.nl

Sinds 2008 online actief

Wij zijn sinds 2008 online actief

Onafhankelijk

Bij ons kun je kiezen uit verschillende verzekeraars

Exclusieve korting

Wij geven exclusieve kortingen op de autopremie!

Telefonisch bereikbaar

Wij zijn gewoon telefonisch bereikbaar.

Hoe werkt autoverzekering zakelijk vergelijken?

Bereken de premie

Bereken premies van verzekeringen door je gegevens in te toetsen

Vergelijk de premies

Kies de gewenste dekking, verzekeraar, vergelijk premie en voorwaarden

Verzend je aanvraag

Vraag de gewenste verzekering aan met extra korting. Na het aanvragen van de verzekering volgt er een bevestiging per mail

Polis en groene kaart

Zodra je verzekering is geaccepteerd ontvang je, de polis.

Soorten leaseovereenkomsten

Operational Lease
Bij een operational leasecontract betaald u een vast bedrag per maand voor de auto. De leasemaatschappij brengt een vast bedrag per maand in rekening voor bijvoorbeeld: afschrijving, wegenbelasting, reparatie, en de verzekering. In sommige gevallen kun je er ook bij operational lease voor kiezen om de auto zelf te verzekeren. Bij operational lease blijft de leasemaatschappij de eigenaar van de auto.

Financial lease
Bij financial lease dien jezelf de kosten te betalen als onderneming. Denk hierbij aan afschrijving, verzekering, wegenbelasting, reparaties enzovoorts. Bij financial lease ben je dus zelf de eigenaar van de auto.

Zelf de leaseauto verzekeren

Heb je een leaseauto dan kun je het beste kiezen voor een All-risk/ WA+ Cascoverzekering. In de meeste gevallen wordt dit ook verplicht gesteld door de leasemaatschappij. En dient er een zogenaamde leaseclausule op de polis geplaatst te worden. Met een leaseclausule geeft de verzekeraar aan dat de schadepenningen worden overgemaakt naar de leasemaatschappij wanneer de auto bijvoorbeeld total-loss wordt verklaard.

Wellicht is het dus verstandig om te kiezen voor een uitgebreidere cascoverzekering met bijvoorbeeld een nieuw of aanschafwaarderegeling.

Schadevrije jaren en de leaseauto

Hoe zit het nu precies met schadevrije jaren bij het leaseauto verzekeren?

Schadevrije jaren worden opgebouwd op naam van de verzekeringsnemer. Wie de verzekeringsnemer is is geheel afhankelijk van afspraken tussen de zaak en de leasemaatschappij.Heeft de ondernemer afgesproken om de auto zelf te verzekeren dan is de onderneming ook automatisch de verzekeringsnemer en bouwt de onderneming schadevrije jaren op. Is er afgesproken dat de leasemaatschappij de verzekering voor zijn rekening neemt dan worden de schadevrije jaren op naam van de leasemaatschappij geregistreerd.

In het laatste geval kun je dus de schadevrije jaren opvragen bij de leasemaatschappij zij geven dan een leaseverklaring af die de verzekering kan gebruiken voor de schadevrije jaren van de onderneming.

Leaseverklaring autoverzekering

Een leaseverklaring wordt afgegeven door de leasemaatschappij en bevat meestal de volgende informatie:

Hierbij verklaren wij dat de heer A. Jansen geboortedatum d.d. 01-01-1950 over de periode van 01-01-2000 tot 01-12-2004 gebruik heeft gemaakt van een leaseauto bij leasemaatschappij X.

Over de genoemde periode zijn er geen/ of de volgende schades geclaimd:
Met vriendelijke groet, Leasemaatschappij X

Deze leaseverklaring kun je gebruiken voor je zakelijke autoverzekering.

Benieuwd naar de premie voor Uw lease auto verzekering?

Vergelijk dan direct de premie.

Meer over ons

Opzegging/ Beeindiging

Opzegservice van zakelijke-autoverzekering.nl Met onderstaand formulier kun je direct online een opzegkaartje/ brief aanmaken. De aangemaakte brief ontvang je direct via de mail. Door de brief / opzegkaart te ondertekenen kun je de verzekering opzeggen bij je huidige verzekeraar en of tussenpersoon.
  • DD slash MM slash JJJJ
    Let op er geldt vaak een opzegtermijn van 30 dagen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over zakelijke-autoverzekering.nl

Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid voor het zakelijk verzekeren van auto's. Via deze website kun je eenvoudig autoverzekeringen vergelijken en afsluiten met korting. Sinds 1990 zijn wij actief op het gebied van financiële zaken. Onze adviseurs en klantcontactmedewerkers beschikken wij over de benodigde diploma's en houden hun kennis up to date door middel van permanente educatie. Daarnaast zijn wij ingeschreven bij de KVK en geregistreerd bij het KIFID en de AFM voor onze vergunningen voor het bemiddelen en adviseren in verzekeringen.

Heeft U vragen over een dekking, verzekeraar of voorwaarden neem dan contact met ons op onze adviseurs staan U graag te woord.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Tevens kunt U een vergelijking maken van de polisvoorwaarden en het eigen risico. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.