Zakelijke autoverzekering naar privé

  • Goedkope zakelijke autoverzekering
  • Sluit af binnen 3 minuten
  • Telefonisch bereikbaar
  • Exclusieve kortingen
  • No-claimkorting tot 85%
  • Ook voor wagenparken
  • Gratis polisapp

Autoverzekering naar prive

Zakelijke autoverzekering overzetten naar prive? Sommige ondernemers kiezen er bijvoorbeeld voor om te stoppen met hun onderneming of bijvoorbeeld een jong gebruikte auto privé te gaan gebruiken welke uit de onderneming afkomstig is. Wij leggen graag uit waar je op moet letten bij een autoverzekering overzetten naar privé.

Zakelijke autoverzekering overzetten naar privé

Het aantal km's

De meeste zakelijke auto's worden vaak gebruikt voor het bezoeken van klanten of andere bezigheden voor het bedrijf. Omdat een zakelijke auto veelal meer km's maakt dan een particuliere auto is het verstandig om eerst het aantal gereden km's per jaar naar beneden te brengen/ te verlagen.

Waarde van de auto

Ben je ondernemer dan heb je de auto waarschijnlijk exclusief BTW verzekerd. Bij personenauto's moet je de auto dan inclusief BTW gaan verzekeren. De premies van een all-risk verzekering en wa - beperkt casco verzekering zijn o.a. gebaseerd op de waarde van je auto. Want hierbij geldt vaak hoe hoger de waarde hoe hoger de premie die je uiteindelijk moet gaan betalen. Heb je een bestelautoverzekering dan moet je ook vaak de BPM mee gaan verzekeren.

Schadevrije jaren zakelijke auto naar privé

Tijdens de looptijd van een verzekering bouw je schadevrije jaren op. De schadevrije jaren die zijn opgebouwd op je onderneming kun je overhevelen naar privé. Heeft je autoverzekering op naam van een BV gestaan dan zal de rechtspersoon (BV) afstand moeten doen van deze schadevrije jaren door middel van een afstandsverklaring. Hierna kun je de schadevrije jaren particulier gebruiken. Een afstandsverklaring is niets minder dan een schriftelijke verklaring dat de BV de schadevrije jaren overdraagt naar je privé persoon.

Direct besparen op je zakelijke premie?

Op zakelijke-autoverzekering.nl regel je al een autoverzekering vanaf € 4,75 per maand.

Zakelijke autoverzekering berekenen

Voordelen zakelijke-autoverzekering.nl

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 actief

Onafhankelijk vergelijken

Onafhankelijk

Exclusieve kortingen

Exclusieve korting

Telefonisch bereikbaar

Telefonisch bereikbaar

Meer over ons

Over zakelijke-autoverzekering.nl

Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid voor het zakelijk verzekeren van auto's. Via zakelijke-autoverzekering.nl kun je eenvoudig autoverzekeringen vergelijken en afsluiten met korting. Sinds 1990 zijn wij actief op het gebied van financiële zaken. Onze adviseurs en klantcontactmedewerkers beschikken wij over de benodigde diploma's en houden hun kennis up to date door middel van permanente educatie. Daarnaast zijn wij ingeschreven bij de KVK en geregistreerd bij het KIFID en de AFM voor onze vergunningen voor het bemiddelen en adviseren in verzekeringen.

Heeft U vragen over een dekking, verzekeraar of voorwaarden neem dan contact met ons op onze adviseurs staan U graag te woord.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via zakelijke-autoverzekering.nl bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen / webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Tevens kunt U een vergelijking maken van de polisvoorwaarden en het eigen risico. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via zakelijke-autoverzekering.nl een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op zakelijke-autoverzekering.nl vermeld staan Onze webpagina heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.