Zakelijke autoverzekering tips

  • Autoverzekering zakelijk  vergelijken
  • Sluit af binnen 3 minuten
  • Telefonisch bereikbaar
  • Exclusieve kortingen
  • Sinds 2008 actief
  • Gratis polisapp

Tips zakelijke autoverzekeringen

Onderstaande enkele handige tips voor Uw autoverzekering zakelijk:

1. BTW en auto op de zaak.

Als U als bedrijf de btw kunt verrekenen dan adviseren wij U de auto exclusief BTW te verzekeren op deze manier kunt U de premie verlagen. Als de auto WA+Beperkt Casco of WA+ Casco verzekerd is dan krijgt U de schade ook exclusief BTW uitgekeerd. De btw kan de zaak verrekenen met de belastingdienst.

2. Werknemers en de auto van zaak?

Heeft U werknemers in dienst en rijden zij in de auto van de zaak? Denk dan ook aan een goede inzittendenverzekering of WEGAM verzekering. Als werkgever heeft U immers een bepaalde zorgplicht over Uw werknemers in sommige gevallen is het dus verstandig om op de autoverzekering een schadeverzekering voor inzittenden af  te sluiten. Heeft U meerdere auto's die voor of namens Uw bedrijf rijden denk dan ook aan bijvoorbeeld een WEGAM verzekering. Voor een relatief klein bedrag dekt risico's af die grote gevolgen kunnen hebben.

Besparen op je zakelijke autoverzekering?

Zakelijke autoverzekering berekenen

Voordelen zakelijke-autoverzekering.nl

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 actief

Zakelijke auto verzekeren
Onafhankelijk vergelijken

Onafhankelijk

Meerdere verzekeraars/ autoverzekeringen
Exclusieve kortingen

Exclusieve korting

Korting op je zakelijke autoverzekering
Telefonisch bereikbaar

Telefonisch bereikbaar

Ook telefonisch je autoverzekering afsluiten

Meer over ons

Over onze website

Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid voor het zakelijk verzekeren van auto's. Bij ons kun je eenvoudig autoverzekeringen vergelijken en afsluiten met korting. Sinds 1990 zijn wij actief op het gebied van financiële zaken. Onze adviseurs en klantcontactmedewerkers beschikken wij over de benodigde diploma's en houden hun kennis up to date door middel van permanente educatie. Daarnaast zijn wij ingeschreven bij de KVK en geregistreerd bij het KIFID en de AFM voor onze vergunningen voor het bemiddelen en adviseren in verzekeringen.

Heeft U vragen over een dekking, verzekeraar of voorwaarden neem dan contact met ons op onze adviseurs staan U graag te woord.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via de website bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen / webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Tevens kunt U een vergelijking maken van de polisvoorwaarden en het eigen risico. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via ons een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op zakelijke-autoverzekering.nl vermeld staan Onze webpagina heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.