Zakelijke autoverzekering interpolis

  • Vergelijk zakelijke autoverzekeringen
  • Keuze uit meerdere verzekeraars
  • No-claimkorting tot 80%
  • Exclusieve kortingen
  • Binnen 3 minuten geregeld
  • Telefonisch bereikbaar

Zakelijke auto verzekeren Interpolis

Een zakelijke auto verzekeren bij interpolis kan via de Rabobank. Wil je een zakelijke autoverzekering vergelijken? Of kijken of je bedrijfsautoverzekering van interpolis goedkoper kan? bereken dan de premie via onderstaande module en vergelijk je huidige premie van Interpolis bij zakelijke-autoverzekering.nl

Zakelijke auto verzekeren

Vergelijk onderstaand de verschillende zakelijke autoverzekeringen. Heb je een bestelauto/bus bereken deze dan via bestelautoverzekering.

Hulp nodig of vragen? Neem contact met ons op. Verzeker eenvoudig de inzittenden, pechhulp of nieuwwaarde mee.

Zakelijke autoverzekering afsluiten met korting!

Interpolis autoverzekering vergelijken? Zakelijke-autoverzekering.nl

Dekkingen en soorten

Wat is verzekerd? WA WA + Beperkt Casco WA + Casco
Schade aan derden?
Diefstal/ inbraak/ joyriding?
Storm en hagel
Brand/ ontploffing?
Botsing met loslopende dieren
Ruitbreuk, ruitschade
Vandalisme
Eigen schuld zoals botsen, slippen, omvallen

Aanvullende dekkingen autoverzekering

Ongevallen verzekering inzittenden
Met een Ongevallenverzekering voor inzittenden bent U verzekerd bij overlijden of blijvende invaliditeit. Dit is meestal gemaximeerd bijvoorbeeld € 2500,-- bij overlijden en € 15000,-- bij invaliditeit.

Schadeverzekering inzittenden
De schadeverzekering voor inzittenden is uitgebreider dan de ongevallenverzekering voor inzittenden. Met een schadeverzekering voor inzittenden zijn ook de spullen verzekerd die in de auto liggen tijdens een ongeval. Daarnaast heeft deze verzekering vaak een dekking tot € 1.000.000,-- per gebeurtenis. De schadeverzekering keert ook uit bij blijvende invaliditeit, overlijden en inkomstenderving.

Rechtsbijstand
Met een rechtsbijstandverzekering verzeker je rechtshulp bij het verhalen van een schade op een derden. Uiteraard is het ook mogelijk om deze dekking uit te breiden naar een rechtsbijstandverzekering verkeer.

No-claimbeschermer
Met een no-claimbeschermer ook wel bonus/malus bescherming verzeker je het kortingspercentage bij een ongeval. Let op de daadwerkelijke jaren worden wel aangepast. De no-claimbeschermer is niet bij iedere autoverzekeraar af te sluiten.

Aanschafwaarde/ nieuwwaarderegeling
De meeste verzekeraars bieden een nieuwwaarderegeling aan bij hun autoverzekeringen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om het aankoopbedrag tot 2 of 3 jaar te verzekeren door een extra aanvulling af te sluiten.

Pechhulpverzekering
Met een pechhulpverzekering ben je verzekerd van hulp langs de weg in geval van een mechanisch defect. Hierbij kun je kiezen uit dekking binnen Nederland, Europa en inclusief of exclusief woonplaats.

De voordelen van zakelijke-autoverzekering.nl

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 online actief

Sinds 2008 auto verzekeren eenmanszaak
Onafhankelijk vergelijken

Onafhankelijk

Bij ons kun je kiezen uit verschillende verzekeraars
Exclusieve kortingen

Exclusieve korting

Goedkope autoverzekering voor eenmanszaak
Telefonisch bereikbaar

Telefonisch bereikbaar

Wij zijn gewoon telefonisch bereikbaar.

Hoe werkt het autoverzekering eenmanszaak vergelijken?

Premieverschil autoverzekering voor eenmanszaak

Helaas zijn de meeste zakelijke autoverzekeringen gemiddeld gezien duurder dan een particuliere autoverzekering. Dit heeft met name te maken met het risico dat verzekeraars lopen. Een zakelijke auto maakt over het algemeen meer km's is vaak een diesel en dus zwaarder in gewicht waardoor de premie ook hoger kan zijn.

Zakelijke auto verzekeren eenmanszaak exclusief BTW

Om de premie te verlagen kun je ervoor kiezen om autoverzekering af te sluiten exclusief BTW. De BTW kun je waarschijnlijk als zelfstandig ondernemer verrekenen met de belastingdienst. Door een auto exclusief btw te verzekeren kan de premie een stuk lager uitvallen dan bij particuliere verzekering. Een kleine kanttekening is dat bij schade ook het schadebedrag exclusief BTW wordt uitgekeerd.

Schadevrije jaren eenmanszaak

De schadevrije jaren welke privé zijn opgebouwd kun je gebruiken voor een autoverzekering. Om dit te kunnen doen moet de particuliere autoverzekering reeds zijn beëindigd zodat je de schadevrije kunt overdragen naar de zakelijke autoverzekering. Uiteraard kun je ook de schadevrije jaren overdragen aan de onderneming.

Op welke naam auto verzekeren bij eenmanszaak?

Bij een eenmanszaak maakt het voor de verzekering niet uit of het kenteken op privénaam staat of op de naam van de onderneming. Wel dient er bij de aanvraag aangegeven te worden dat het om zakelijk gebruik gaat.

Autoverzekeringen voor wie?

Meer over ons

[gravityform id="1" title="true" description="true"]

Blogberichten

Over zakelijke-autoverzekering.nl

Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid voor het zakelijk verzekeren van auto's. Via deze website kun je eenvoudig autoverzekeringen vergelijken en afsluiten met korting. Sinds 1990 zijn wij actief op het gebied van financiële zaken. Onze adviseurs en klantcontactmedewerkers beschikken wij over de benodigde diploma's en houden hun kennis up to date door middel van permanente educatie. Daarnaast zijn wij ingeschreven bij de KVK en geregistreerd bij het KIFID en de AFM voor onze vergunningen voor het bemiddelen en adviseren in verzekeringen.

Heeft U vragen over een dekking, verzekeraar of voorwaarden neem dan contact met ons op onze adviseurs staan U graag te woord.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze site bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen / webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Tevens kunt U een vergelijking maken van de polisvoorwaarden en het eigen risico. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze site vermeld staan Onze webpagina heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.