Aanvullende dekkingen

  • Bereken zakelijke autoverzekering
  • Sluit af binnen 3 minuten
  • Telefonisch bereikbaar
  • Exclusieve kortingen
  • Sinds 2008 actief
  • Gratis polisapp

Aanvullende dekkingen zakelijke autoverzekering

Welke dekkingen kan ik naast mijn autoverzekering afsluiten?

Naast een autoverzekering kun je de autoverzekering ook uit breiden met dekking voor inzittenden, rechtsbijstand, pechhulp en vervoer van eigen goederen.

Ongevallen verzekering voor inzittenden

Keert uit bij overlijden en blijvende invaliditeit ten gevolge van een ongeval. Deze verzekering biedt dekking voor zowel de bestuurder als overige inzittenden. het verzekerd bedrag kunt Uzelf kiezen bijvoorbeeld € 7500,-- bij overlijden en € 30.000,-- bij blijvende invaliditeit.

Schadeverzekering voor inzittenden

Deze verzekering is uitgebreider dan een ongevallen verzekering voor inzittenden en heeft vaak een verzekerde som van € 1.000.000,-- deze verzekering keert ook uit bij inkomstenderving en materiële schade welke geleden wordt bij een ongeluk/ ongeval.

Rechtsbijstandverzekering

Met een rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van juridische hulp voor het verhalen van je schade. Ook kun je de rechtsbijstand uitbreiden naar een dekking voor alle verkeerszaken binnen de onderneming of bijvoorbeeld geschillen met een klant, personeelsleden.

Pechhulpverzekering

Met een pech-hulpverzekering ben je verzekerd voor dienstverlening in geval van pech. Hierbij kan gekozen worden voor een dekking binnen Nederland, Benelux en Europa. Ook is het mogelijk om woonplaatservice en vervangend vervoer mee te verzekeren.

Aanschafwaarde of nieuwwaarderegeling

Wil je de nieuwwaarde-regeling of aanschafwaarderegeling uitbreiden dan kan dat vaak voor een periode van 12,24 maanden of 36 maanden. Bij nieuwe auto's wordt dit vaak getoond als een nieuwwaarde-regeling bij een tweedehands auto is dit vaak een aanschafwaarderegeling.

Zakelijke-autoverzekering.nl de voordelen

Sinds 2008 actief

Sinds 2008 online actief

Onafhankelijk vergelijken

Onafhankelijk

Exclusieve kortingen

Exclusieve korting

Telefonisch bereikbaar

Telefonisch bereikbaar

Meer over ons

Over onze website

Sinds 2008 bieden wij de mogelijkheid voor het zakelijk verzekeren van auto's. Bij ons kun je eenvoudig autoverzekeringen vergelijken en afsluiten met korting. Sinds 1990 zijn wij actief op het gebied van financiële zaken. Onze adviseurs en klantcontactmedewerkers beschikken wij over de benodigde diploma's en houden hun kennis up to date door middel van permanente educatie. Daarnaast zijn wij ingeschreven bij de KVK en geregistreerd bij het KIFID en de AFM voor onze vergunningen voor het bemiddelen en adviseren in verzekeringen.

Heeft U vragen over een dekking, verzekeraar of voorwaarden neem dan contact met ons op onze adviseurs staan U graag te woord.

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via de website bieden wij U diverse handige tools om een premievergelijking van Uw verzekering te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid vergelijking

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen / webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Tevens kunt U een vergelijking maken van de polisvoorwaarden en het eigen risico. Bij de vergelijking van verzekeringen gebruiken wij de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten

Wanneer u via ons een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op zakelijke-autoverzekering.nl vermeld staan Onze webpagina heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.